Calculator Wijchen

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Wijchen

Calculatie is bij ons niet "gewoon" calculeren. Bij ons is de calculatie de afdeling die het verschil voor onze organisatie maakt en dat is precies wat jij wilt. Jij hebt de ambitie om met jouw calculaties het verschil te maken, als jij aanbiedt wil je ook kunnen scoren. En om te scoren wil jij bijvoorbeeld zelf op locatie schouwen en samenwerken met fijne en zeer kundige collega's die jou graag helpen. Je zoekt een werkomgeving waar jouw calculatie skills maximaal ontwikkeld kunnen worden en waar wat je vandaag doet je morgen nog beter gaat doen! Ga jij voor de beste calculatie? Dan gaan we ervoor om jou de beste werkomgeving te bieden!

Dit ga je doen

Jouw uitdaging als Calculator
Als Calculator bij Strukton is het jouw doel om de aanpak, risico's en kansen en kostprijs te bepalen, het geven van adviezen en het administratief beheren van alle benodigde documenten ten behoeve van bestek- en kostprijsgegevens om de uiteindelijke aanbieding te (kunnen) doen binnen het gespecificeerde beleid.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Uitvoeren en bewaken van het calculatieproces en het verzorgen van een adequate werkoverdracht aan de uitvoering/werkvoorbereiding en projectteam en het verstrekken van relevante gegevens om het werk te kunnen uitvoeren in afstemming met de (functioneel) leidinggevende binnen het gespecificeerde beleid;
 • Het beoordelen van contractdocumenten en beoordelen en aanvragen van offertes, alternatieven initiëren en uitwerken. Werkmethode en de daarbij behorende werkzaamheden bepalen. Verzorgen van complete en juiste documentatie. Gesprekken met opdrachtgevers/leveranciers. Demarcatie van scope onder partners en deze aansturen;
 • Signaleren, beoordelen, inschatten en adviseren omtrent (mogelijke) risico's en kansen binnen de bandbreedte van de contractdocumenten of de functionele eisen van de opdrachtgever. Dit doorspreken met de (functionele) leidinggevende voor de inschrijving;
 • Medeverantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist leveren van een bijdrage aan de aanbieding, de bijbehorende inschrijvingsdocumenten en het begeleidend schrijven conform Strukton Civiel beleid, beleidslijnen en overige geldende richtlijnen;
 • Registreren, beheren en archiveren van gemaakte en binnengekomen documenten binnen het calculatieproces
 • Het bijhouden van trends en ontwikkelingen in de branche betreffende het vakgebied (kennis van de markt, contractvormen en werkmethodieken) en verzamelen van relevante documentatie, het delen van deze informatie met collega's en het archiveren hiervan met als doel de kennis en vaardigheden van het vakgebied op peil te houden.

Dit is je afdeling

Waar kom je te werken als Calculator
Jij als Calculator komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je beschikt over goed mondelinge communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben jij onafhankelijk en heb jij goede overtuigingskracht. Je bent ook een echt teamplayer en vind je het leuk om ook buiten de projecten te bezoeken om de calculaties zo goed mogelijk te doen.

Verder vragen we:

 • minimaal MBO niveau
 • relevante werkervaring (stage ervaring mag ook)
 • 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is eventueel bespreekbaar
 • woonachtig in de regio Eindhoven

Dit mag je van ons verwachten

Wat bieden we je als Calculator?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • 15 adv-dagen
 • pensioenregeling werkgeversbijdrage
 • auto van de zaak / reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via