Hardware Engineer Strukton Systems

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
 • Dienstverband Fulltime
Ben jij de Hardware Engineer die werkzaam wil zijn in een innovatieve omgeving met ruimte voor groei?

Dit ga je doen

Als Hardware Engineer op de afdeling Mobility Solutions werk je samen in een multidisciplinair team (mechanica, software, hardware) aan maatwerkoplossingen voor toepassingen in de transportsector, met name binnen de Rail Branche.  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zowel kwalitatief als kwantitatief op een juiste wijze automatiseringsprojecten te engineeren.

We houden ons ook bezig met diverse onderzoeken waaronder Big data analyses, Predictive maintenance en Hardwardware ontwikkelingen. Kernbegrippen voor deze functie zijn Interfacing, Wireless en Internet Of Things.

Voorbeeld van de producten waar we aan werken:

Dit is je afdeling

Je werkt bij Strukton Systems, het onderdeel van Strukton Rail waarbinnen de elektrotechnische activiteiten zijn gebundeld. De PMC Mobility Solutions Technology heeft uitdagende projecten die elke hardware engineer zullen aanspreken en uitdagen waaronder het Monitoren van treinen en gegevens remote halen naar centrale server. Maar ook het PULSE project http://www.struktonpulse.nl/.  Je standplaats is Hengelo

Dit verwachten wij van jou

 • Afgeronde HBO/WO opleiding  elektrotechniek, elektronica of vergelijkbaar
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring
 • Teamspeler, pragmatisch, nauwkeurig
 • Ervaring met het ontwerpen van digitale en analoge elektronica
 • Ervaring met het tekenen van schema's en layouts
 • Ervaring met Altium(pré) of andere EDA pakketten
 • Ervaring met simulatie van elektronica (Spice)
 • Affiniteit met begeleiding van productie en logistiek
 • In het bezit van rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Met de sfeer van een kleine bedrijfsonderdeel (ongeveer 30 man totaal) en de back-up van een grote organisatie kun je veel leren en heb je kansen om je ambities vorm te geven. Je werkt samen in een team van gepassioneerde collega's aan uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden hechten we veel waarde aan opleiding en ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nazanin Sharif via  nazanin.sharif@strukton.com  of via 06-15539721


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via