Databeheerder / Data Analist

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

In de combifunctie van Databeheerder / Data analist bij Strukton Worksphere is jouw functie essentieel voor een soepele gang van zaken én voor verdere ontwikkelingen en heb je een hoop verantwoordelijkheden.

Dit ga je doen

Allereerst ben je als Databeheerder verantwoordelijk voor het juiste beheer van de contracten, zodat de operatie op tijd de juiste informatie en advies krijgt aangereikt om zijn werk goed te doen. Denk hierbij aan contracten, planningen, werkorder en objectinformatie. Dat moet natuurlijk op orde moet zijn en jij weet dat te managen. De aan jou toegewezen contracten bereid je binnen vastgestelde kaders voor, je implementeert ze administratief en beheert ze. Op die manier realiseer en bewaak je de overdracht en het beheer van jouw contracten en dat naast het bewaken van de dagelijkse processen, zoals vastgelegd in het kwaliteitssysteem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de juiste registratie en beheer (actueel, volledig en eenduidig) van masterdata in de applicaties die daarvoor bestemd zijn, voor de inrichting en het beheer van online klantomgevingen en voor het up-to-date houden van relevante systeemkennis.

In je tweede rol als Data Analist –en daar komt met name de nadruk op te liggen– werk je mee aan verbeterprojecten om vanuit een nieuw Data Governance-programma verschillende verbeterinitiatieven te ‘trekken’ binnen de afdeling. Je vind het leuk om problemen op te lossen en de kwaliteit van onze gegevens te verbeteren. Dit doe je op alle niveaus van de onderneming met als doel dat gegevenskwaliteit, betrouwbaarheid en de implementatie van gegevenskwaliteitsmetingen worden bevorderd en verbeterd. Volop ruimte om bij te dragen aan een beter Strukton!

Rapporteren doe je aan de teamleider Master Data Management maar wij zeggen liever dat je rapporteert aan Bart van Peij, want wij houden van korte lijnen.

Of terwijl, ben jij een kei in beheer en datamanagement en heb je affiniteit met onze technische business en wil jij werken in een persoonlijke sfeer? Lees dan even verder.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een hbo-opleiding gevolgd waarin analytisch denken en werken in projecten op basis van data, onderdeel van de opleiding uitmaakte;
 • Je bent een (startende) hbo’er met een paar jaar werkervaring en intellectueel toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheden;  
 • Je bent zelfgestuurd, hebt ook voor details en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over diepgaande kennis van ERP-systemen, bijvoorbeeld SAP;
 • Bij voorkeur woon jij in de omgeving van Eindhoven.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een markconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan die iets extra’s vraagt voor hen die van een uitdaging en innovatie houden;
 • Werken in een innovatieve organisatie met een persoonlijke cultuur;
 • Voor kandidaten tot 28 jaar is de optie om mee te doen aan ons FIT-programma waar je je softskills als professional verder kunt ontwikkelen;
 • Goede doorgroeimogelijkheden, die jouw voorganger kan beamen.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Bart van Peij, Groepsleider Staf, telefoonnumer +31 6 15957749

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via