Stagiair Strukton Prefab Beton

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

In deze stage werk je mee in de werkvoorbereiding. Je houdt je bezig met de begeleiding van projecten vanaf de klant tot in de productie.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken een enthousiaste student die graag het initiatief neemt en op zoek is naar een stage voor zijn of haar MBO- op HBO-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde:

• je kunt goed samenwerken;
• je werkt nauwkeurig;
• je bent flexibel.

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden jou een stage van 40 uur per week van september tot en met december 2018. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Meer weten

Neem dan contact op met Jan van Stratum, Directeur, telefoonnummer +31 (0)6 1501 1862.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag via de sollicitatiebutton op deze pagina tegemoet.

Dit zijn wij

Strukton Prefab Beton heeft een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in railinfra producten, maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw, de woningbouw als de utiliteitsbouw. Maar wat we ook doen en maken, Strukton Prefab Beton levert altijd maatwerk. Bij ons krijgt ieder project specifieke aandacht. Voor de infrastructuur rond het spoor zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen tot kabelkokers in diverse modellen, inclusief hulpstukken. Kijk voor meer informatie op: http://www.struktonprefabbeton.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via