Specialist analyse gebouwprestaties (Strukton PULSE)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO/ (Professionele) Bachelor's Degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een enthousiaste technisch opgeleide specialist die aan de slag wilt met data analyse van gebouwen. Iemand die vanuit een innovatieafdeling helpt om de gebouwen van klanten zo optimaal mogelijk te laten functioneren en de organisatie op weg helpt naar data gedreven beheer en onderhoud.

Wat is Strukton PULSE?

Optimaal comfort, met minimaal energieverbruik en een maximale levensduur van gebouw en installaties. Dit realiseert Strukton met Strukton PULSE. Strukton PULSE is het digitale beheer- en onderhoudsplatform waarmee wij me middels Big Data de dienstverlening richting onze klanten naar een hoger niveau tillen. Met de verschillende data gedreven applicaties van Strukton PULSE handhaven wij een optimaal binnenklimaat en wordt het beheer en onderhoud op een effectieve en efficiënte wijze ingepland. De PULSE-afdeling ondersteunt de regio’s van Strukton Worksphere bij het implementeren en gebruiken van Strukton PULSE.

Dit ga je doen

Als PULSE specialist ga je op de gelijknamige afdeling aan de slag met diverse taken rond de PULSE Analytics applicatie. Je gaat aan de slag met de implementaties van nieuwe gebouwen en het beheer van de reeds aangesloten locaties. In overleg met de klantteams bepaal je de scope van een implementatie die je vervolgens zelf gaat inrichten. Je maakt analyses en algoritmes voor de locatie en draagt de tools over aan de interne en externe gebruikers. Je biedt ondersteuning aan gebruikers en zult als specialist betrokken zijn in de klantteams van diverse projecten. Daarnaast denk je mee met de doorontwikkeling van de applicatie en het integreren van het gebruik in de dienstverlening van onze organisatie.

De afdeling PULSE is een unieke afdeling binnen Strukton Worksphere. In essentie verzamelt de afdeling PULSE data uit gebouwen en gebruikt deze om 4 klantbeloftes waar te maken: hogere beschikbaarheid van installaties, hoger comfort, lager energie verbruik, lagere onderhoudskosten.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
 • Je hebt affiniteit met analyses van gebouwinstallaties, energie, comfort en onderhoud;
 • Goede analytische vaardigheden met sterke interesse voor data-analyse;
 • Je bent zelfsturend en hebt oog voor details en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je houdt van kwaliteitsgericht en accuraat werken;
 • De ambitie ons te helpen de gebouwen van onze klanten duurzamer te maken!

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie met een persoonlijke cultuur;
 • De kans om ervaring op te doen in een unieke en innovatieafdeling;
 • Diverse interne opleidingsprogramma’s waarmee je je softskills als professional verder kunt ontwikkelen;
 • Op termijn diverse doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de afdeling als in de rest van de organisatie;
 • Een jong team met leuke collega’s, flexibel werken en informele sfeer;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over de functie en de afdeling PULSE?Neem dan contact op met Barry Tuip, afdelingsmanager PULSE op 06-57312840. 

Kijk ook eens op: www.struktonpulse.nl en www.werkenbijstruktonworksphere.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via