Tekenaar

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt

Ben je op zoek naar een startersfunctie waar je je AutoCAD vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan heeft Van Rens mobiliteit een leuke functie voor jou!

Voor Rayon Zuid (locatie Helvoirt) is Van Rens mobliteit op zoek naar een tekenaar. Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt van harte uit om te solliciteren!

 

 

Dit ga je doen

Als tekenaar werk je samen met de ontwerper verkeerstechnische ontwerpen uit aan de hand van het programma van eisen en / of zelf verzamelde informatie. Hierbij houd je rekening met de wet- en regelgeving en specifieke BRL-eisen. Eenvoudige of kleine ontwerpen vervaardig je zelfstandig. Belangrijke aandachtspunten zijn: kwaliteit, kosten, tijdigheid en volledigheid.

 

Dit is je afdeling

Je werkt binnen de afdeling Ontwerp & Advies. In deze afdeling staat het ontwerpen van tijdelijke verkeerssituaties en het adviseren over verkeerskundige vraagstukken op het gebied van verkeersmanagement centraal. De sfeer binnen de afdeling is te omschrijven als collegiaal en open.

 

 

Dit verwachten wij van jou

- Afgeronde MBO-opleiding

- Goede kennis van AutoCAD

- Goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden

- Klantgerichte en dienstverlenende instelling

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw en Infra.

 

Solliciteren


Ben je enthousiast geworden over de functie tekenaar bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via