Werkvoorbereider Elektrotechniek bij TU/e

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Wil jij serviceprojecten in goede banen leiden bij onze vaste klantlocatie Technische Universiteit Eindhoven waar je te maken hebt met vele verschillende disciplines uit de installatietechniek?

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. in jouw geval komt dat niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten op het omvangrijke terrein (+/- 40 panden) van de Technische Universiteit Eindhoven. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes obv je eigen opgenomen werk op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je schept de voorwaarden voor de uitvoering en hebt een centrale rol tussen de klant en collega's uit je team.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt gedegen vakkennis van Elektrotechnische installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je werkt planmatig en gestructureerd
  • Je weet de daadwerkelijke wens van de klant te vertalen naar een concrete uitvraag voor klant en collega's;

Dit mag je van ons verwachten

  • Een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht, enthousiasme en ambitie;
  • De kans om ervaring op te doen bij een grote opdrachtgever met een grote diversiteit aan elektrotechnische installaties en omgevingen (van laboratia tot klaslokalen).


Over Strukton Worksphere  

Strukton Worksphere is een technisch gedreven aannemer met aandacht voor haar mensen. Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Stel je vragen aan Like Bosboom, HR manager regio Zuid, telefoonnnummer +31 6 11773371.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via