Monteur Bewegwijzering

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2VMBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Schijndel

Voor de afdeling Nationale Bewegwijzeringsdienst (NBd) is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Monteur Bewegwijzering.  

 

Dit ga je doen

Als Monteur Bewegwijzering draag je zelfstandig zorg voor het, volgens richtlijnen en instructies, correct en veilig plaatsen en onderhouden van permanente bewegwijzering en de bijbehorende verkeersmaatregelen. Tevens verzorg je hiervoor de bijbehorende administratie, welke nodig is voor het opleveren van de werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het maken van foto’s, het doen van metingen en het invullen van de bijbehorende documenten. De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden, ‘s nachts en in weekenden.

 

Dit is je afdeling

Je werkt binnen het team NBd, vanuit de vestiging in Schijndel. Dit team werkt aan het NBd contract en zorgt voor een uniforme bewegwijzering op de wegen. Het NBd team binnen van Van Rens mobiliteit adviseert, ontwerpt, levert en zorgt voor plaatsing van bewegwijzering.

 

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met o.m. een proactieve en flexibele werkhouding, het vermogen om zelfstandig/nauwkeurig te werken en daarnaast van aanpakken houden! Overige functie-eisen:

- LBO/MBO werk- en denkniveau

- Rijbewijs C-E + code 95 is een must

- Ervaring als hoogwerker chauffeur

- In het bezit van het certificaat ‘Werken met een hoogwerker’

- Certificaat ‘TCVT Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie’ en/of ‘Minigraver’ is een pre. 

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Monteur Bewegwijzering Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via