Junior Elektromonteur Seinwezen

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton - Nederland
Ben jij een startende elektromonteur met maximaal 2 jaar ervaring en wil jij werken aan het spoor? Wil je meer weten over de beveiliging- en energievoorzieningssystemen die gebruikt worden rondom het spoor? Kunnen alle treinreizigers in Nederland op jou

Dit ga je doen

Met jouw talent voor elektrotechniek, de drive om goed werk af te leveren en jouw stressbestendigheid, ben jij de junior elektromonteur aan wie wij deze klus kunnen toevertrouwen. Dankzij jou gaan de treinen veilig en op tijd rijden. Dat is nog eens een baan!

Door weer en wind kunnen jouw collega’s op jou rekenen. En jij op hen. Of het nou zonnig, koud, vroeg of laat is, jij hebt maar één doel: zorgen dat het aan jou toegewezen deel van het treinbeveiligingssysteem storingsvrij functioneert. Dat je hier misschien nog niet alles van afweet, dat snappen wij heel goed. Daarom krijg je bij Strukton Rail de mogelijkheid om nog heel veel te leren. Een goed gevoel voor (elektro)techniek, grote betrouwbaarheid en de wil om te leren heb je al. De rest leer je bij ons. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat je alle benodigde opleidingen en certificaten behaalt. Daarnaast werk je ook intensief samen met ervaren collega’s die jou alle ins en outs van ons mooie vak leren. En als wij het over ons mooie vak hebben, dan bedoelen wij het:

 

 • Samen met ervaren Monteurs Seinwezen het uitvoeren van werkzaamheden om de railinfrastructuur te verbeteren en te vernieuwen. Dit doe je op basis van aangeleverde instructies.
 • Verrichten van metingen en controles aan elektrische installaties op en rondom het spoor.
 • Bewaken van de veiligheid voor jezelf en je collega’s.
 • Continu verbeteren van de kwaliteit van de werkzaamheden door kennis te delen en van elkaar te leren.
   

Dit is je afdeling

Houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is het onderdeel Projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Hier werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan grote spoorprojecten in binnen- en buitenland. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of wat dacht je van een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm?  Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun vak.

Dit verwachten wij van jou

Met opgestroopte mouwen en vol energie sta jij ieder dag weer klaar om te zorgen dat de treinen vandaag én in de toekomst veilig van a naar b rijden. Die energie is aanstekelijk, zo weet je ook je collega’s te motiveren. Teamwork staat bij jou namelijk voorop. Vink jij de rest van ons lijstje ook nog even af? Voor de vacature Monteur Seinwezen neem je mee:
 • In ieder geval een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting Elektrotechniek of Energietechniek.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Goed technisch inzicht.
 • Rijbewijs B.
 • Maximaal 2 jaar ervaring

Dit mag je van ons verwachten

Een warm welkom waarbij we zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Zo krijg je vanaf dag 1 een ervaren mentor toegewezen die je klaarstoomt voor jouw carrière op en langs het spoor. Ook investeren wij graag in jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je volop de kans krijgt om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Daarbovenop bieden wij je ook nog (op fulltime basis):
 • Uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur.
 • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een auto/bus en een mobiele telefoon.
 • Pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds
 • Een rijkelijke beloning wanneer je nachten of weekenden werkt.
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 23 adv-dagen.

Neem contact op

en je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615539721. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via