Ploegleider Equipment Capacity

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Den Bosch
Ploegleider Equipment Capacity Afdeling:SRX Equipment Capaciteit. Wil je verantwoordelijk zijn voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten dan willen we graag met jou in contact komen

Dit ga je doen

Het doel van de functie Ploegleider Equipment Capacity binnen Srukton Rail Nederland bv is het realiseren van een optimale inzet van eigen machines zoals o.a. de de Matisa P95, locomotieven en personeel. Als Ploegleider Equipment Capacity ben je er verantwoordelijk voor dat machine, personeel aanvragen en verlof aanvragen volgens planning verloopt en je doet er alles aan om afwijkingen in de planning te voorkomen. Wanneer dit niet mogelijk is, zoek je samen met o.a. monteurs, machinisten, planners en uitvoerders naar de best passende oplossing. Als Ploegleider Equipment Capacity informeer je de mensen tijdig over hun uit te voeren werkzaamheden en je zorgt ervoor dat materieel en goederen volgens aanvraag op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd.

De Ploegleider Equipment Capacity ziet toe dat planningen worden geactualiseerd en dat de regels met betrekking tot het opslaan, beveiligen en toegankelijk houden van databestanden, archieven en dossiers worden toegepast. Je neemt mogelijke klachten in behandeling, je stelt de oorzaak vast en zorgt voor een passende afhandeling. Als Ploegleider Equipment Capacity zorg je ervoor dat de dagelijkse voortgang gewaarborgd is.

Ben jij die creatieve Ploegleider Equipment Capacity die goed kan samenwerken?

Aangezien jij verantwoordelijk zal zijn voor een juiste capaciteit van bedieners, monteurs en andere functionarissen, machines en locomotieven op verschillende (inter) nationale projecten dien je veel rekening te houden met beschikbaarheid. Er wordt dan ook een beroep gedaan op je creativiteit en op je samenwerkingsvermogen. Je moet wel tegen stress kunnen, want ook spoedaanvragen zijn aan de orde van de dag.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines binnen en buiten Nederland. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen. Ons pareltje? De vernieuwingstrein. Deze werkt door heel Europa aan de mooiste projecten ter vernieuwing van het spoor. Zoals de Hogesnelheidslijn in Kopenhagen. Maar ook dichterbij huis bij een spoorvernieuwing van 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Natuurlijk hebben we nog veel meer machines. Locomotieven, stopmachines, ballastmachines, bovenleidingmaterieel en spoorkranen. Onderhoud aan deze machines doen we zelf. Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste plek en tijd optimaal beschikbaar zijn. Jouw toekomstige collega’s houden van machines en zijn trots op hun vak.

De afdeling Capacity maakt deel uit van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capacity krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Van onze Ploegleiders verwachten wij dat ze minimaal een MBO-3, bij voorkeur MBO-4 denk & werknivo en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebben. Daarnaast willen wij graag dat je enkele jaren ervaring hebt als Ploegleider of soortgelijke functie. Ervaring op het spoor en/of graaf en hijswerk is zeker een pluspunt, maar wanneer je de juiste instelling hebt, wil Strukton Rail je alles leren, zoals VCA, wegbekendheid, Veiligheid langs het spoor, Gereedschapsmachinist, Machinist Minimale Bevoegdheid enzovoort.

Daarnaast zoeken wij een persoon met de volgende gedragskenmerken;

 • Coach voor je team
 • Uitstekende teamplayer
 • Goed kunnen communiceren, maar ook goed kunnen luisteren
 • Stressbestendig
 • Gedisciplineerd

Belangrijk om te weten;
Het overgrote deel van de werkzaamheden van Strukton Rail worden in nacht- en weekend, tijdens alle voorkomende weersgesteldheden uitgevoerd en onder fysieke een hoge belasting.
Veiligheid is voor ons enorm belangrijk, dus wanneer diensten uitlopen of de reisafstand groot is, zorgen wij dat je in een hotel kan overnachten. We draaien er niet omheen; je zal veel en langdurig van huis zijn en dat heeft weldegelijk een impact op je sociale leven.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 of via jeffrey.smit@strukton.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via