Junior Calculator Tendermanagement

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Projecten - Utrecht
Voor de afdeling Tendermanagement zoekt Strukton Rail een Junior Calculator verantwoordelijk voor de calculatie van één of meerdere (multidisciplinaire) projecten op het gebied van spoor infra.

Dit ga je doen

Ben jij een starter en goed in het doorgronden van de klantvraag om tot een kwalitatieve en efficiënte planning te komen? Wil je helpen met het realiseren van een duurzame rail infrastructuur? Dat kan als Junior Calculator bij Strukton Rail!  Samen met je team verdiep je in de inhoud van het project en de behoefte van de opdrachtgever en vertaalt dit naar een project calculatie. Je zorgt daarbij voor het aanvragen van offertes bij toeleveranciers en onderaannemers en zoekt daarbij de samenwerking met de afdelingen Supply Chain Management en Juridische Zaken. De Junior Calculator ondersteunt de coördinatie van het interne offerte proces en bewaakt de voortgang. Aan de hand van de verkregen informatie werk je samen met collega's de winnende aanbieding uit.

Je werkzaamheden op een rijtje: 

 • Als Junior Calculator beoordeel je klantspecificaties op haalbaarheid en overleg je met tenderteams en uitvoering.
 • Het aanvragen van offertes bij potentiële toeleveranciers en onderaannemers.
 • Het opstellen van ramingen en offertecalculaties en het doorvertalen van de klantspecificaties naar begrotingen.
 • De Junior Calculator onderzoekt alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor het maken van de aanbieding en het uiteindelijk ook samenstellen van de aanbieding.
Het is belangrijk dat het project binnen het gecalculeerde bedrag wordt uitgevoerd. Samen met het team bewaak je welke kosten onderdeel zijn van de offerte en welke kosten als meerprijs kunnen worden opgevoerd. Om dit goed te bewaken zijn er korte lijnen met het uitvoeringsproces.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Projecten werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan toonaangevende spoorprojecten. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of een innovatieve werkwijze voor de sporen op de Moerdijkbrug. Sporen die we niet vastschroeven, maar ingieten. Of wat dacht je van een compleet nieuwe infrastructuur voor de tram in Nieuwegein? Of zelfs een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun professie. De afdeling Tendermanagement valt binnen de projectenorganisatie van Strukton Rail en vervult een belangrijke spilfunctie in aanbestedingstrajecten. Met de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding kunnen we als organisatie het verschil maken in de markt en bijdragen aan een veilig spoor, zowel nationaal en internationaal.

Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

De Junior Calculator die wij zoeken neemt mee aan bagage:
 • een opleiding HBO en aantoonbare affiniteit met de technische sector, bouw, infra of rail.
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en probeert het beste te halen uit de mogelijkheden.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren.
 • De Junior Calculator die wij zoeken heeft een goede beheersing van administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (in het Nederlands).

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 of via jeffrey.smit@strukton.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via