Aankomend medewerker vijzel-/boor- en geluidsschermenploeg

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Utrecht

Ben jij klaar met school en wil jij graag in een mooie technische organisatie werken? Kom dan bij ons! Wij hebben een diversiteit aan projecten, mooie ontwikkelingsmogelijkheden en wij komen graag met jou in gesprek.

Dit ga je doen

Als medewerker werk je in een ploeg die zware brugdekken, tunneldelen of constructies door middel van hydraulische vijzels verplaatst, optilt of laat zakken. Tevens werk je mee aan het boren/persen van buizen onder het spoor, weg of watergang die tijdens de werkzaamheden gewoon in bedrijf blijven. Verder realiseer je fundaties ten behoeve van de montage van geluidsschermen of bovenleidingen en de bouw van geluidschermen of schanskorven zelf. Dit alles in een dynamische omgeving zoals bij het spoor of de weg. Veelal wordt er gebruik gemaakt van eigen machines en materieel, kortom een veelzijdige baan in de civiele techniek.

Je kunt je bij ons verder ontwikkelen tot specialist op een van deze gebieden. Je leert het vak van een ervaren praktijkman en je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld lassen en hydrauliek.

Dit is je afdeling

Jij als aankomend medewerker vijzel-/boor-en geluidsschermenploeg komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met veel verschillende disciplines onder één dak, waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken, waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een kleine organisatie.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken kan werken in teamverband, is enthousiast, praktisch, inventief en flexibel. Je hebt ook affiniteit met techniek en de civiele bouw.

Verder vragen we:

  • Bij voorkeur: een technische opleiding
  • Rijbewijs B, voorkeur met aanhangwagen
  • Woonachtig in de regio Breukelen en omstreken of Soest en omstreken

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in de CAO Bouw & Infra.

Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Rick Miltenburg via 030-2486774 en om te solliciteren kun je contact opnemen met Beatrix van Schaik, via Beatrix.vanschaik@strukton.com of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via