junior monteur Elektrotechniek (midden en hoogspanning)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Systems - Hengelo
Junior of ervaren service monteurs Elektrotechniek, Strukton Systems is opzoek naar kandidaten met interesse in hoogspanningstechniek voor verschillende projecten.

Dit ga je doen

Of je nou veel ervaring hebt of juist de wereld van de midden en hoogspanning wil ontdekken, bij Strukton Systems zijn we opzoek naar (aankomende) monteurs elektrotechniek met een interesse voor energiesystemen. Wil je een bijdrage willen leveren aan de komende energie transitie en draag je nieuwe technologie een warm hart toe, dan ben je bij Strukton Systems aan het juiste adres! Ervaring in de elektrotechniek wordt gewaardeerd en mocht je dat nog niet hebben dan kun je bij ons direct aan de slag met je ontwikkeling!

Wat ga je doen?
Uitvoeren van uitbreiding en nieuwbouw van midden- en hoog- spanning installaties. Hieronder worden voornamelijk werkzaamheden verstaan op het gebied van energie- en elektrotechniek. Deze werkzaamheden vinden met name plaats in schakel- en onderstations in het midden- en hoogspanningsnet.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

 • uitvoeren van nieuwbouw-, onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden 
 • mede lokaliseren en verhelpen van storingen 
 • assisteren tijdens uitvoeren en registreren van inspecties
 • zelfstandig uitvoeren van taken zoals verzamelen van materialen en gereedschappen
 • je rapporteert aan de sitemanager of afdelingshoofd.
Voor het uitvoeren van je werkzaamheden krijg je een bedrijfsauto, telefoon en laptop tot je beschikking. Tevens worden alle benodigde gereedschappen ter beschikking gesteld.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Systems draait het om elektrotechniek. Dit is zeer breed en divers. Een paar mooie voorbeelden? Wat dacht je van het werken aan technische installaties op treinstations zoals liften, roltrappen, automatische deuren, bruggen en sluizen? En bij Strukton Systems draait het ook om energie. Energie in de vorm van de bovenleiding die ervoor zorgt dat de trein kan rijden. Maar ook voedingen in de vorm van de kastjes die langs het spoor staan. Vaak werken we onder hoogspanning, in voltage dan. We werken aan hoogspanning- of onderstations. En wat dacht je van het monitoren van wissels. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo voorkomen we storingen aan de systemen rondom het spoor. Deze techniek optimaliseren we continu. Hoe gaaf dat een technologische innovatie uit Nederland de internationale markt verovert? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en houden van techniek. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoor en energie? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

 • Minimaal een mbo opleiding vanaf niveau 3 of 4 richting mechatronica, elektro- of energietechniek, 
 • Bij voorkeur relevante werkervaring
 • Voorkeur kennis van midden- en hoogspanning
 • In bezit van rijbewijs B
 • Flexibel, stressbestendig en een teamplayer
 • Discipline op het gebied van veiligheid.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Systems biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een marktconform salaris per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615539721 of via nazanin.sharif@strukton.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via