Uitvoerder Seinwezen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Standplaats Zwolle
Zorg jij er voor dat het werk op de afgesproken tijd klaar is; ook al is het hectisch? Ben je oplossingsgericht en een motivator voor je team? Heb je ervaring met Rail? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Seinwezen geef je leiding aan uitvoerende seinwezen specialisten en draag je zorg voor een doelmatige uitvoering van multidisciplinaire en complexe instandhoudings-, nieuwbouw- en/of vernieuwingsprojecten. Je bent onderdeel van een projectteam en brengt de landelijke uitvoering van multidisciplinaire en complexe projecten tot een goed einde. Daarnaast onderhoud je contact met de klant over alle uitvoeringsaspecten van het werk. Je taken op een rijtje:
- Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken, inclusief de vastlegging van afwijkingen.
- Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team. - Adviseren van diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden.
- Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers. - Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie.

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de afdeling Seinwezen & Voedingen binnen Strukton Projecten. Dit onderdeel is een fullservice aanbieder voor spoorsystemen. We zijn gespecialiseerd in de aanleg en uitbreiding van beveiligings- en voedingssystemen voor trein, tram en metro. Van ontwerp tot uitvoering; van kabel tot voeding. We werken samen met vrijwel alle grote systeemleveranciers, treden vaak coördinerend op en vormen een onmisbare schakel in grote projecten. Je werklocatie is Utrecht, maar projecten kunnen verspreid over het hele land plaatsvinden. In je projectteam werk je onder andere samen met Projectleiders, Werkvoorbereiders en Monteurs

Dit verwachten wij van jou

Je communiceert vaak op afstand, met verschillende partijen en stelt nauwkeurige rapportages op. Daarom beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet je mensen te motiveren om het werk tijdig op te leveren. Je vind het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschik je over.
- Een MBO diploma (niveau 4) richting Elektrotechniek of Energietechniek.
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de railbranche, bij voorkeur in het Seinwezen.
- Stressbestendigheid.
- Leidinggevende capaciteiten. -
Besluitvaardigheid, een proactieve houding, leergierigheid en enthousiasme.
- Een flexibele instelling en bereidheid om in weekenden en nachten te werken.

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto, 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marc Kessels, Recruiter, via marc.kessels@strukton.com
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via