Walsmachinist

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime

Voor onze asfaltploeg oost zijn wij op zoek naar een ervaren Walsmachinist.

Dit ga je doen

Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg oost en ben je verantwoordelijk voor de verdichting van asfalt. Het bedienen van de wals hoort bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hou je je bezig met het schoonhouden van de wals en voer je het dagelijkse onderhoud uit. Ook (kleine) reparaties aan de wals behoren tot jouw takenpakket.

Het werkgebied voor deze functie is in eerste instantie Noord- en Oost-Nederland. Landelijke inzet behoort ook tot het takenpakket.

 

Dit is je afdeling

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

 

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren machinist die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen en zelfstandig kan werken.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 3), met een machinistendiploma

- Ervaring als walsmachinist is een must

- Je hebt affiniteit met asfalt

- In bezit van rijbewijs B/E

- Je kunt zelfstandig werken

Dit mag je van ons verwachten

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen, Oldenzaal en Wijchen. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Dennis Kliphuis, Manager Asfalt, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via