Projectmanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Eurailscout - Amersfoort
Eurailscout in Amersfoort zoekt een Projectmanager (Nederlands en Engels sprekend) met een technische achtergrond in Rolling Stock. Ga jij ons toonaangevende machinepark optimaliseren?

Dit ga je doen

Wij zijn op het juiste spoor en daarom op zoek naar een Projectmanager met een technische achtergrond in Rolling Stock en / of Signalling (ERMTS). 
Het doel is om de ontwikkeling van verschillende High Tech-projecten te beheren en te monitoren. Jouw verantwoording als Projectmanager ligt bij het organiseren en managen van verschillende, complexe, gave en internationale projecten waarbij je als chef de mission opereert in de totstandkoming van nieuwe meetsystemen, meetrails of zelfs nieuwe meetlocomotieven. Ook maak je een gedegen plan voor de renovatie van onze meettreinen vloot en zorg je dat we klaar zijn voor innovaties zoals ERTMS op onze bestaande treinen. Met als doel data verzamelen en analyseren. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheden in een state of the art productomgeving met een internationale scope. Je standplaats is voornamelijk Amersfoort, maar je zult wel af en toe naar internationale locaties moeten afreizen. Met de trein uiteraard!
Hoe pak je dit aan?

 • Door het creëren, implementeren en toezicht houden van alle benodigde planningen met betrekking tot de projecten;
 • Door het organiseren van de gehele inkoop;
 • Door het monitoren van de voortgang, kwaliteit en kosten;
 • Door het uitvoeren van keuringen en het opvolgen van diverse voorschriften en procedures (HSE/VCA/ISO);
 • Door Het expliciet maken van het prestatieniveau (performance) van de RAMS-parameters;

Dit is je afdeling

Je gaat werken op de afdeling Project Management van Eurailscout Inspection & Analysis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, maar je zult ook af en toe naar het buitenland moeten reizen naar onze kantoren in Berlijn, Parijs en naar onze leveranciers. Je rapporteert aan de Head of Project Management, die de helft van de tijd in Parijs verblijft. 
Bij Eurailscout draait het om Big Data uit het spoor. Onze innovatieve meet- en inspectietreinen verzamelen data. De treinen controleren de spoorgeometrie, spoorstaven, wissels en bovenleiding. Vervolgens analyseren wij deze data. Zo weten we precies wat de conditie van het spoor is. Onze klanten kunnen daarmee het onderhoud perfect plannen en storingen voorkomen. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoordata? Kom dan bij ons werken!
 

Dit verwachten wij van jou

Je bent in staat een langetermijnproces in een internationale omgeving te overzien. Je hebt affiniteit met Rolling Stock en vindt het een uitdaging om met allerlei stakeholders mogelijkheden te verkennen en hierbij tegelijk de scope, budget, planning en opdracht te verankeren.
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of Master opleiding in een technisch richting zoals: Mechanical, Electrical of System Engineering;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als project- en / of technisch manager bij voorkeur in de Rolling Stock Industry;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (Frans of Duits is leuk om te hebben);
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en proactief.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 7,7 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Eurailscout. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Eurailscout biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied. Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via de link. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Milou Willems, Recruitment, via telefoonnummer: +31(0)611530580
 
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via