Uitvoerder Baan en Bovenbouw vernieuwing

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Projecten - Utrecht
Neem jij graag de lead en vind jij het een uitdaging om samen met jouw team uitdagende rail projecten buiten te realiseren? Als uitvoerder bij Strukton Rail Baan en Bovenbouw vernieuwingen ga jij dit doen!

Dit ga je doen

Als uitvoerder BBV (Baan en Bovenbouw vernieuwing) bij Strukton Rail geef je leiding aan uitvoerende medewerkers en draag je zorg voor een doelmatige uitvoering van multidisciplinaire en complexe instandhoudings-, nieuwbouw- en/of vernieuwingsprojecten. Je bent onderdeel van een projectteam en brengt de landelijke uitvoering van multidisciplinaire en complexe projecten tot een goed einde. Daarnaast onderhoud je contact met de klant over alle uitvoeringsaspecten van het werk. Je taken op een rijtje:

 • Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken, inclusief de vastlegging van afwijkingen.
 • Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team.
 • Adviseren van diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden.
 • Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers.
 • Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Projecten werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan toonaangevende spoorprojecten. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of een innovatieve werkwijze voor de sporen op de Moerdijkbrug. Sporen die we niet vastschroeven, maar ingieten. Of wat dacht je van een compleet nieuwe infrastructuur voor de tram in Nieuwegein? Of zelfs een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun professie. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken! De afdeling Heavy Rail van Strukton Rail Projecten is een fullserviceaanbieder voor baan en bovenbouw vernieuwingen.

Dit verwachten wij van jou

Uitvoerder BBV (Baan en Bovenbouw vernieuwing) communiceert vaak op afstand, met verschillende partijen en stelt nauwkeurige rapportages op. Daarom beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet je mensen te motiveren om het werk tijdig op te leveren. Je vind het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschik je over:
 • Minimaal een mbo diploma niveau 4 richting civiele techniek, GWW of werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de rail- infra.
 • Stressbestendig.
 • Leidinggevende capaciteiten.
 • Besluitvaardigheid, een proactieve houding, leergierigheid en enthousiasme.
 • Een flexibele instelling en bereidheid om veelal in weekenden en nachten te werken.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 of via jeffrey.smit@strukton.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via