Werkvoorbeider NBd

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Schijndel

Voor ons team Nationale bewegwijzerinsdienst (NBd, werkzaam vanuit Schijndel) zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider.

 

Dit ga je doen

Je verricht verschillende voorbereidende werkzaamheden zoals het opstellen van plannen, projectdocumentatie maken ten behoeve van verschillende projecten en het uitzetten van acties. Daarnaast ben je aanwezig bij overleggen met gemeente, NBd, constructeurs, aannemers, etc.

Dit is je afdeling

Je werkt binnen het team NBd, vanuit de vestiging te Schijndel. Dit team werkt aan het contract voor de Nationale Bewegwijzeringsdienst dat zorgt voor een uniforme bewegwijzering op de wegen. Het NBd team binnen Van Rens mobiliteit adviseert, ontwerpt, levert en zorgt voor plaatsing van bewegwijzering.

Dit verwachten wij van jou

Als werkvoorbereider ben je flexibel, handel je proactief en beschik je over het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Daarnaast werk je gestructureerd en kun je prioriteiten stellen, waardoor je in de hectiek van de dag in staat bent het overzicht te behouden.

Verder heb je:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Affiniteit met civiele techniek / constructies, ontwerp en planning
  • Kennis van UAV-GC
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantgerichte en dienstverlenende instelling
  • Kennis van Metacom (is een pré)
  • Certificaten BRL 9101 en VCA VOL (of ben je bereid deze te halen)

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Werkvoorbereider NBd team bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij
Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via