Teamleider Video en Beeldregistratie

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Eurailscout - Amersfoort
Eurailscout in Amersfoort zoekt een Teamleider Video en Beeldregistratie. (Nederlands en Engels sprekend) met een technische achtergrond in beeldanalyse en hardware installatie. Manage jij de verschillende visuele inspectiesystemen?

Dit ga je doen

Jouw verantwoording als Teamleider ligt bij het organiseren en managen van verschillende visuele inspectiesystemen en gerelateerde High Tech projecten voor het spoor, maar ook voor de bovenleiding. Je bent verantwoordelijk voor de samenwerking tussen teams en afdelingen. Jij stuurt de processen aan, maar samen zorgen jullie voor een goed “videoproduct” voor onze klanten. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheden in een state of the art productomgeving met een internationale scope. Je standplaats is voornamelijk Amersfoort, maar je zult wel af en toe naar internationale locaties moeten afreizen. Met de trein uiteraard!
Als Teamleider zijn dit je voornaamste bezigheden en ben je ook verantwoordelijk voor:
 • De installatie en het testen van nieuwe inspectiesystemen;
 • Biedt je ondersteuning tijdens de levenscyclus van de visuele inspectiesystemen;
 • Bewaak je de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze systemen en verbeter je waar nodig is in samenwerking met de leveranciers;
 • Biedt je operationele ondersteuning aan productie en beheer je de dagelijkse gang van zaken.

Dit is je afdeling

Je gaat werken op de technische afdeling van Eurailscout Inspection & Analysis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, maar je zult ook af en toe naar het buitenland moeten reizen naar onze kantoren in Berlijn, Parijs en naar onze leveranciers. Je rapporteert aan de Head of Technology.
Bij Eurailscout draait het om Big Data uit het spoor. Onze innovatieve meet- en inspectietreinen verzamelen data. De treinen controleren de spoorgeometrie, spoorstaven, wissels en bovenleiding. Vervolgens analyseren wij deze data. Zo weten we precies wat de conditie van het spoor is. Onze klanten kunnen daarmee het onderhoud perfect plannen en storingen voorkomen. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoordata? Kom dan bij ons werken!
 

Dit verwachten wij van jou

Je bent in staat de verantwoording te nemen in een langetermijnproces in een internationale omgeving. Je hebt affiniteit met video en beeldregistratie en je hebt kennis van softwareontwikkeling Je vindt het een uitdaging om met allerlei stakeholders mogelijkheden te verkennen en hierbij tegelijk de scope, budget, planning en het managen van de verschillende inspectiesystemen niet uit het oog te raken..
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of Master opleiding in een technisch richting zoals: Software Engineering, Informatica of System Engineering;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als project- en / of technisch manager bij voorkeur in beeldanalyse en hardware installatie;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (Frans of Duits is leuk om te hebben);
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en proactief.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 7,7 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Eurailscout. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Eurailscout biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied. Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via de link. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Milou Willems, Recruitment, via telefoonnummer: +31 (0)611530580
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via