Assistent Controller

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Helvoirt, Horst

Voor de afdeling Finance is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Assistent Controller.

 

Dit ga je doen

Als Assistent Controller ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële beheersing van het bedrijf, binnen het gespecifieerde beleid. Specifieke taken hierbij zijn o.a.:

 • Bewaken van budgetten en signaleren van afwijkingen en deze bespreken met budgethouders.
 • Up-to-date houden van rapportages/prognoses en (risico)analyses om effectieve maatregelen te kunnen nemen.
 • De uitvoering en controle van beheersmatige financiële, economische en administratieve werkzaamheden.
 • Uitvoeren van control taken, zoals o.a. het opmaken van een financiële analyse en het opstellen van een begroting.

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden binnen de afdeling Finance op de vestiging Helvoirt en Horst en ondersteunt hierbij de controller. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de gehele Van Rens organisatie. 

 

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een proactieve werkhouding en met het vermogen om zelfstandig en in een team te functioneren. Daarnaast ben je klantgericht, integer en kun je goed het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Overige functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op financieel gebied.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een projectorganisatie.
 • Je bent bereid om incidenteel ook naar andere vestigingen te reizen (zoals Hoogeveen en Utrecht). 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Assistent Controller bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij


Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via