HEIBAAS Funderingstechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland VMBO
  • Standplaats Werkendam

Heb jij kwaliteit als fundament? Ben jij een ervaren heibaas? Ben jij in staat zelfstandig te werken en leiding te geven, maar ben je ook een goede teamspeler? Dan ben jij de juiste persoon voor Terracon.

Dit ga je doen

Het speelveld van een heibaas is groot. De projecten van Terracon worden door heel Nederland uitgevoerd en regelmatig steken wij de grenzen over om Europa in te trekken.

Dit is je afdeling

Alle dertig medewerkers van Terracon zijn gedreven en zeer gemotiveerd in de funderingstechnieken en werken mee aan een grote diversiteit aan projecten. Meestal wordt er gewerkt in teams van 3 à 4 man. Er heerst een informele en collegiale werksfeer.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Heibaas die samen met het team iedere keer weer een goede prestatie neerzet waarbij tijd en kwaliteit de leidraad is. Ook wanneer de werkdruk stijgt, houd jij het hoofd koel. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. De voortgang van de werkzaamheden op de projecten leg je in dagrapporten vast.

Jij hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en met een of meerdere onderstaande technieken: Vibro palen / Grondverdringende boorpalen / Vibro-combi palen / Prefab palen / Damwanden / Combiwanden / Waterwerk

Daarnaast ben in het bezit van rijbewijs B, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in staat om met Word en Excel te werken.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke en afwisselende functie door heel Nederland en daar buiten. Een werkomgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en met aansprekende projecten. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de Bouw & Infra cao.

Voor de uitvoering van onze projecten kan het nodig zijn om “buiten-af” te gaan. De hotel- en verteerkosten worden door Terracon verzorgd. Voor de overnachtingen in het hotel ontvang je tevens een netto-vergoeding. Doorgaans ben je tijdens die periode 5 dagen in de week van huis (dus 4 overnachtingen).

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via