Projectmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Middelharnis

Heb jij ruime kennis van de civiele techniek en ben jij in staat om met deze kennis onze projecten goed te managen? Vind jij het leuk om onze collega’s verder laten ontwikkelen en ze hierin te begeleiden? En ben jij in staat om samen met de Rayonmanager en met jouw collega Projectmanagers het team en onze vestiging in Middelharnis verder uit te bouwen? Dan ben jij de Projectmanager die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als Projectmanager voor onze vestiging in Middelharnis ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Rayonmanager. Je bent vanaf de tenderfase betrokken bij uitdagende integrale en multidisciplinaire projecten. Hierbij ben je medeverantwoordelijk voor de strategie en eindverantwoordelijk voor het realiseren van de afgesproken projectdoelstellingen. Jij bent in staat om moeilijke beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn voor de voortgang van het project, maar tegelijkertijd zal je ook de financiële targets van het project moeten bewaken.

Verder laat je tijdig, volledig en betrouwbaar de up-to-date rapportages en prognoses opstellen en zorg jij er voor dat op alle niveaus in het project de zaken voor elkaar zijn. Ook het samenstellen en aansturen van de projectteams valt onder jouw verantwoordelijkheid waarbij je toeziet op de veiligheid en de kwaliteit van het project.

Je werkt niet alleen op ons kantoor in Middelharnis, maar ook op onze projectlocaties waarbij het werkgebied zich uitstrekt binnen de Randstad.

Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en verzamelt relevante documentatie, zodat je deze kunt delen met je collega’s met als doel om de kennis en vaardigheden binnen ons vakgebied op peil te houden. Door jouw bijdrage heb je een belangrijk aandeel in het veranderproces op de vestiging en in de groei en ontwikkeling van het bedrijf en onze collega’s.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Jij als Projectmanager komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Als eerste heb je leidinggevende ervaring en technische kennis. De collega die wij zoeken heeft goede communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Je bent toegankelijk voor de medewerkers, maar je weet ook wanneer je op jouw strepen moet staan. Uiteraard ben je zelfstandig, proactief en kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding Civiele Techniek;
  • een aantal jaar relevante werkervaring en leidinggevende capaciteiten;
  • bij voorkeur ben je 40 uur beschikbaar, 36 uur is bespreekbaar;
  • en ben je woonachtig in de omgeving van Roosendaal, Rotterdam, Breda en de provincie Zeeland.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (36 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.


Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43 83 82 75 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via