Werkvoorbereider / Contractbeheerder

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Maastricht

Zoek jij een functie met veel variatie? Dat kan in deze rol van wevo / contractbeheerder waar je ondersteuning biedt aan de klantmanager. Vind jij het leuk om werkzaamheden voor te bereiden, rapportages op te stellen en onderhoudsanalyses te maken?

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider / contractbeheerder kom je terecht in een functie met gecombineerde rollen. Je bent een werkvoorbereider maar wel een bijzondere. Je bent sterk servicegericht en hebt kennis van automatisering omdat je de klantmanagers gaat ondersteunen op basis van te maken analyses/lijsten e.d.

Je krijgt te maken met zeer afwisselend werk, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je neemt zelfstandig projecten op, calculeert, stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen.  Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Daarnaast heb jij een belangrijke ondersteunende rol naar de klantmanagers. Samen met hen zorg je dat de gebouw gebonden installaties van de klant altijd in topconditie zijn. Of het nu gaat om storingen, onderhoud of klussen, jij hebt de touwtjes stevig in handen. Je stuurt monteurs en derden aan en zorgt dat alle werkopdrachten effectief en efficiënt worden afgehandeld. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is, maar begrijpt ook dat er een marge moet worden verdiend.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde mbo- (minimaal niveau 4) of hbo-opleiding en 1-5 jaar relevante werkervaring in gebouwbeheer of een vergelijkbare functie;
 • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd;
 • Je verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken en te ontdekken wat zijn werkelijke klantvraag is;
 • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus;

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid voor een vakman of -vrouw met overzicht;
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
 • Standplaats voor je werkzaamheden is het prachtige Maastricht;
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover we graag met jou in gesprek gaan;
 • Benieuwd naar de bestbewaarde geheimen van werken bij Strukton Worksphere? Lees het hier.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden?  Neem dan contact op met Ruud Verheggen, Groepsleider Operations op telefoonnummer 06-53624373.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via