Milieu veldwerker bodem

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle a/d IJssel

Is nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend, wil je deel uitmaken van een team van professionals en ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige baan?

Voor onze vestiging in Capelle a/d IJssel zijn wij op zoek naar een milieukundig veldwerker bodem.

Dit ga je doen

Je voert de werkzaamheden uit conform de bijbehorende protocollen. Je werkt nauwkeurig en houdt contact met de adviseur/projectleider. De werkzaamheden vinden door heel Nederland plaats. Ervaring met het verrichten van asfaltboringen is een pre.

Het team milieu is een kleine club mensen verdeeld over twee vestigingen. Het werk is zeer dynamisch en divers. Van de veldwerkers binnen de afdeling wordt verwacht dat zij zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren.

Dit is je afdeling

Unihorn is een ingenieursbureau gericht op infrastructurele werken voornamelijk binnen de wegenbouw. Binnen het team milieu worden diverse milieukundige onderzoeken gedaan; bodem, waterbodem, asbest- en asfaltonderzoeken conform CROW publicatie 210, bouwstofonderzoeken volgens het Besluit bodemkwaliteit en milieukundige begeleiding bij saneringen.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting milieukunde of vergelijkbaar, je bent SIKB BRL 2001, 2002, 1001 gecertificeerd, in het bezit van VCA (of bereid om deze te halen) en Rijbewijs B en E voor aanhanger. Je hebt ervaring met Microsoft Office. Kennis van GIS / Geovisia is een pré. Van de veldwerker verwachten wij, dat hij/zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en nauwkeurig conform de BRL protocollen de werkzaamheden uitvoert. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Dit mag je van ons verwachten

Het team milieu is een kleine club professionals verdeeld over twee vestigingen. Het werk is zeer dynamisch en divers. Binnen dit team bestaan de werkzaamheden van de milieukundig veldwerker uit het verrichten van milieukundige bodemonderzoeken onderzoeken. Unihorn biedt je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Milieukundig veldwerker bodem bij Unihorn? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacatures@ooms.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dhr ing F. Broertjes, teamleider afdeling Milieu, telnr: 0229-547850.

Dit zijn wij

Wij zijn Unihorn, een landelijk opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken, met een accent op de wegenbouw. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht, ook maakbaar en uitvoerbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen disciplines.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via