Uitvoerder Capacity

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats 's-Hertogenbosch
Aan de slag als Uitvoerder bij toonaangevende spoor infra projecten? Houd je niet van gaten in je planning en denk jij maximaal vooruit? Dan ben jij de persoon die Strukton Rail zoekt!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder bij Strukton Capacity geef je leiding aan een team van 20-25 uitvoerende specialisten. In samenspraak met het projectteam zorg jij voor het doelmatig inzetten van personeel en machines voor een grote diversiteit van projecten in binnen- en buitenland.

Je taken op een rijtje:
 • Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken conform geldende wet- en regelgeving;
 • Zorgdragen voor het toezicht op de totale veiligheidsorganisatie, rekening houdend met alle werknemers (inclusief onderaannemers en leveranciers) en signaleren, melden en ingrijpen bij afwijkingen;
 • Pro-actief deelnemen aan het wekelijkse operationele overleg;
 • Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team;
 • Adviseren van diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden;
 • Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers
 • Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie. 

Dit is je afdeling

De afdeling Capacity is onderdeel van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capacity krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon die het leuk vind om, samen met collega's en conform een eenduidig beleid, het beste uit medewerkers te halen. Je bent een persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden, snel kan schakelen en continu oog heeft voor een veilige werkomgeving.

Je beschikt over;
 • HBO denk & werknivo
 • Enkele jaren ervaring als Uitvoerder GWW of Rail infra
 • Affiniteit met geautomatiseerde (plannings)systemen en IT in het algemeen
Daarnaast ben je Procesmatig en Leergierig en heb je GEEN 9-tot-5 mentaliteit. (Het overgrote deel van het werk wordt in de weekenden, avond en nacht uitgevoerd.)

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hechten veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltimebasis) en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via