Projectmanager Integrale Tenders

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Integrale Projecten zoekt een ondernemende en klantgerichte projectmanager die met overtuiging en daadkracht intensieve integrale projectverwervingstrajecten doelmatig kan aansturen.

Dit ga je doen

Als Projectmanager Integrale Tenders geef je leiding aan tenders met als doel het voor Strukton succesvol verwerven van nieuwe integrale contracten. Deze contracten kunnen daarbij variëren van DB tot en met DBFMO, en er zullen altijd een of meerdere Strukton werkmaatschappijen bij betrokken zijn. Je bent voor de tender die aan jou wordt toegewezen onder meer verantwoordelijk voor  het organiseren, integreren en sturen van de tenderactiviteiten, en verzorgt reguliere afstemming met en rapportage aan de Raad van Bestuur van het project. Je ontwikkelt de tenderstrategie, regelt het benodigde tenderbudget en beheerst de tenderkosten. Je stuurt niet alleen het proces maar weet ook technisch inhoudelijke discussies richting te geven. Daarnaast bewaak je de winstpotentie van de tender en neem je inventieve en effectieve maatregelen voor continue verbetering daarvan. Je bent verantwoordelijk voor een goede relatie met de aanbesteder en het tijdig en conform gestelde eisen doen van een winnende bieding. Je hebt ervaring met het voeren van doelmatige concurrentiegerichte dialogen. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte samenwerking met consortiumpartners en externe adviseurs, en je kan goed werken met zowel Nederlandse als buitenlandse partijen.

Dit is je afdeling

Strukton Integrale Projecten is een compacte gespecialiseerde werkmaatschappij van bouwonderneming Strukton. Onze kernactiviteiten vinden plaats binnen twee Business Units:  (1) Business Unit PPS Projecten, waarin we ons vooral bezig houden met het verwerven van DBFM(O)-contracten en het aantrekken van de benodigde financiering enerzijds, en het project- en contractmanagement van integrale EMVI-tenders voor onze werkmaatschappijen anderzijds, en (2) Business Unit PPS Assets waarin we sturing geven aan de realisatie en exploitatie van de verworven pps-contracten. Ons kernteam bestaat uit projectmanagers, assetmanagers, contractmanagers en financieel managers. Wij ondersteunen de Strukton werkmaatschappijen in de markten railsystemen (Strukton Rail), civiele infrastructuur (Strukton Civiel) en techniek en gebouwen (Strukton Worksphere). Zie voor meer informatie: www.struktonpps.nl.  

Reageren

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Paul Peekel, Directeur Business Unit PPS Projecten,  e-mail: paul.peekel@strukton.com of tel.nr. (06) 531 06 287 of over de procedure met Merel Roelofsen, HR Manager, e-mail. merel.roelofsen@strukton.com of tel.nr.
(06) 117 08 817.

Dit verwachten wij van jou

Een integere, resultaatgerichte professional met een stevige persoonlijkheid.
Je kan je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever en weet deze te vertalen naar passende en onderscheidende oplossingen.
Ruime ervaring met intensieve EMVI-aanbestedingstrajecten is essentieel en  kennis en ervaring met PPS-contractstructuren is een pre.
Academisch werk-  en denkniveau, met tenminste 10 jaar aantoonbaar relevante werkervaring waaronder 5 jaar in projectmatig leidinggeven.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Engelse taal.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende en afwisselende functie in een innovatieve en technologie gedreven bouwonderneming met een open en informele werksfeer.
Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via