Landmeter/Maatvoerder Regio Capelle a/d IJssel

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle a/d IJssel

Door heel Nederland, en af en toe ook daarbuiten, hebben wij veel gevarieerde projecten. Het grootste deel van onze projecten bestaat uit het inmeten en uitzetten voor GWW en bouwmaatvoering van kunstwerken en gebouwen. Ook voeren wij monitoringsprojecten uit waarvoor systemen geplaatst en onderhouden moeten worden, en vaak ook gewoon waterpassingen gedaan moeten worden. Naast deze gebruikelijke landmeetopdrachten scannen wij ook gebouwen en situaties, voeren metingen uit met een drone, of worden wij ingezet bij het afzinken van tunnelelementen en windmolen funderingen.

Al het werk voeren wij uit als een team. Wij helpen elkaar, werken samen, maken goede afspraken. Ook al werk je vaak zelfstandig, je staat er bij Unihorn nooit alleen voor.

Dit ga je doen

Het slaan van piketten en afstrepen van maten is maar een deel van het werk. Jij maakt een belangrijk onderdeel uit van de projecten waar jij op werkt. Het project moet helder en duidelijk zijn voor jou, en jouw werk en resultaten moeten duidelijk zijn voor anderen. Duidelijk zijn en goed communiceren zijn daarom jouw belangrijkste kwaliteiten.

Op de projecten maak jij deel uit van een projectteam, en met de projectmedewerkers zet jij je in om elk project, groot of klein, goed te laten verlopen. Als landmeter/maatvoerder ben je vaak een belangrijke spil tussen ontwerp, werkvoorbereiding en de uitvoering. Jij verzorgt de gegevens waar anderen verder mee kunnen werken. Als er afwijkingen zijn of tekeningen niet kloppen ben jij de eerste die dat ziet en trek jij aan de bel.

Ons vak en de techniek blijven zich ontwikkelen. Jij zult regelmatig nieuwe dingen moeten leren en opleidingen volgen. Het is een uitdaging om bij te blijven. Kennis maakt ons rijk.

Dit is je afdeling

Unihorn is onderdeel van een grote organisatie, Strukton Civiel Regio West, waar veel verschillende disciplines zich onder een dak bevinden. Unihorn heeft drie vestigingen: Utrecht, Capelle a/d IJssel en Scharwoude. Als landmeter/maatvoerder kom je echter niet dagelijks op kantoor. Vaker ben jij op projecten. Bij voorkeur in de buurt van jouw woonplaats, maar soms ook aan de andere kant van het land.

Dit verwachten wij van jou

Er wordt betrokkenheid van jou verwacht. Betrokkenheid bij de projecten van onze opdrachtgevers, en betrokkenheid bij jouw collega’s en het team. Jij maakt deel uit van het team Geodata en Monitoring en natuurlijk van Unihorn als geheel. Met elkaar werken wij aan goede werkmethodes, en wij helpen elkaar waar mogelijk. Meedenken en openheid wordt erg gewaardeerd. Goed administratie voeren, bestanden goed opslaan en op tijd jouw uren invoeren ook.

Ondanks dat je als landmeter veel zelfstandig werkt, is het jouw uitdaging om veel en goed samen te werken, goed en duidelijk te communiceren. Andersom kun jij dat van jouw collega’s ook verwachten.

Wij verwachten dat jij jouw vak goed kent de ervaring hebt om je kennis goed toe te passen.

Wij werken door heel Nederland. Jij wordt waar mogelijk ingezet op werken in jouw regio, zoveel mogelijk op reguliere werktijden. Maar soms is het ook anders en wij verwachten van elkaar een flexibele instelling. Communiceren is erg belangrijk. Goed spreken en schrijven – luisteren en lezen dus ook.

Wat wij ook verwachten:

  • vaardigheid met AutoCAD/Civil3D;
  • kennis van, en vaardigheid met de apparatuur (voornamelijk Leica en Trimble);
  • rijbewijs B;
  • VCA/DVP, veilig werken langs de weg.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime waarbij er veel gereisd zal moeten worden, daarom krijg je een auto van de zaak. De werkzaamheden zullen niet alleen overdag maar ook ’s nachts en in de weekenden uitgevoerd moeten worden, uiteraard staat hier, bovenop het salaris, een aanvullende vergoeding tegenover.

Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Joyce de Winter recruiter, via 06-53356362 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via