Secretaresse (fulltime)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Dienstverband Part- and full-time both possible
  • Standplaats Utrecht
Bij Strukton Rail in Utrecht zoeken wij een representatieve en servicegerichte fulltime secretaresse!

Dit ga je doen

Als secretaresse ondersteun jij vanuit de stafafdeling Officemanagement het Management Team vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Je draagt jouw steentje bij door te ondersteunen bij het voorbereiden, organiseren én notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Je bent verantwoordelijk voor complex agendabeheer en de actiepunten die daaruit voortkomen stel je op en bewaak je. Daarnaast ontvang je gasten, pak jij inkomende telefonie (niet de centrale) en mail zelfstandig op, verzorgt attenties, zorgt voor afhandeling van facilitaire en huisvestingszaken (storingen, meubilair bestellingen, verhuizingen), handelt diverse acties af bij in- en uitdiensttredingen en draait je hand niet om voor het boeken van buitenlandse reizen. Omdat dit zo veelzijdig is moet je wel pit hebben en fulltime (tenminste 32 uur per week) beschikbaar zijn. Je bent het visitekaartje van de organisatie!
 

Dit is je afdeling

De afdeling Office Management is een centrale afdeling binnen Strukton Rail Nederland. Hieronder vallen Officemanagers, Secretaresses, Directiesecretaresses, Facilitair Medewerkers en onze Receptionisten. Allemaal toppers die het dagelijkse werk van Strukton Rail Nederland en haar ruim 1800 medewerkers zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen. Als centrale afdeling werken we met een centraal systeem zodat iedereen in het team altijd generieke taken kan oppakken en er niks blijft liggen. Daarnaast zijn er specifieke taken die ieder voor zich naar zich toe kan trekken.
 

Dit verwachten wij van jou

Je bent proactief, gedreven, collegiaal en integer. Een teamspeler en oplossingsgericht. Je kunt goed meedenken, beschikt over een goede dosis zelfvertrouwen en bent communicatief vaardig. Dus eventuele problemen los jij bij voorkeur op met wat humor en luchtigheid. Bovenal sta jij stevig in je schoenen! Je durft vragen te stellen, tegengas te geven en bent tegelijkertijd flexibel om mee te bewegen met de behoefte van jouw interne klant. Jij wilt te boek staan als diegene die alles regelt en waarbij het altijd in orde komt. Met een glimlach. Waar mensen terecht kunnen zonder dat je begint te zuchten. Een echte topondersteuner met uiterste discretie en organisatietalent. En je houdt daarbij heel goed het overzicht in alles wat er moet gebeuren en wanneer. Je hebt ruime ervaring als secretaresse, hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en beheerst daarbij de Engelse taal. Uiteraard kun jij je ook ontwikkelen in deze rol, er liggen genoeg uitdagingen die opgepakt kunnen worden.
 

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.
 
Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
  • een marktconform salaris per 4 weken.
  • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering
  • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • flexibele werktijden en in overleg met het team de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
  • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marinda Agterberg-Visser, Manager Recruitment, via telefoonnummer: +31 (0)627022562.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via