Tendermanager Strukton Rail

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Projecten - Utrecht
Bij Strukton Rail zoeken wij een assertieve en communicatief vaardige Tendermanager voor het managen en begeleiden van initiëren, aansturen en bewaken van de voortgang van diverse Rail Infra aanbestedingstrajecten

Dit ga je doen

In de functie van Tendermanager bij Strukton Rail trek jij de grotere en complexe  aanbestedingen, maar ook de internationale tenders. Je weet je goed in te leven in de klantbehoefte en je kunt dit door vertalen naar strategie, integrale oplossingen en naar een gedegen plan van aanpak. Daarmee laat jij een onderscheidende,  winnende bieding tot leven komen. Jij draagt zorg voor een optimale afstemming (zowel intern als extern) en een gemotiveerd tenderteam. Je bouwt contacten op met externe partners voor ondersteuning bij aanbestedingen. Je presenteert de tender aan de klant en voert contractonderhandelingen uit. Hierbij leid je het tenderproces zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorg je voor de juiste afstemming met de directie. Uiteindelijk zorg je ervoor dat het project correct en volledig wordt overgedragen en ondersteun je bij de opstart van het vervolgtraject.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Projecten werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan toonaangevende spoorprojecten. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of een innovatieve werkwijze voor de sporen op de Moerdijkbrug. Sporen die we niet vastschroeven, maar ingieten. Of wat dacht je van een compleet nieuwe infrastructuur voor de tram in Nieuwegein? Of zelfs een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun professie. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Coaching en Leiderschap zit in je bloed en je bent in staat om je team te motiveren en te stimuleren om elke tender te winnen! Met jouw positieviteit zal dat zeker lukken. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding, werk je gestructureerd en overzichtelijk. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.​

 

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en zeker een afgeronde hbo-opleiding en minstens 2 jaar relevante werkervaring en kennis van de (rail) infra of GWW markt.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en staat stevig in je schoenen.
 • Je kunt uitstekend samenwerken en beschikt over veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen en veerkracht.
 • Je hebt kennis van risicomanagement, aanbestedingsrechtelijke aspecten, diverse aanbestedingsvormen, etc.
 • Je bent sensitief, hebt een duidelijke visie en durft besluiten te nemen. Je hebt ervaring met diverse, moderne contractvormen.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met werken onder hoge druk.
Ben je net afgestudeerd en wil je graag je mogelijkheden ontdekken binnen de (internationale) rail infra brache? Reageer dan ook.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij. Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • Zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 of via jeffrey.smit@strukton.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via