Uitvoerder W-installatie

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Maastricht-Airport

Ben jij een ervaren uitvoerder W-installaties? Coördineer jij graag binnen grote complexe utilitaire- en industrieprojecten? Zorg jij voor een goede uitvoering van het uitvoeringsplan middels planning, organisatie, werkmethoden, werk- en klantoverleg, voorlichting en toezicht?

Dit ga je doen

Een baan als Uitvoerder Werktuigbouw bij Strukton Worksphere is een veelzijdige baan waarin je meerdere talenten kwijt kunt.

De baan kent een hoop verantwoordelijkheden: Als uitvoerder kijk jij naar het plan van aanpak voor wat betreft logistiek, materieel- en materiaalinzet, je maakt de deelplanningen en bewaakt de planning. Je zorg voor voldoende personele bezetting in overleg met de projectleider. Aan hem/haar rapporteer je ook over de stand van zaken en verwachting t.a.v. de voortgang, kosten en kwaliteit van werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitsregistraties en het registreren van (bijna) ongevallen en milieu incidenten. Ook registreer je milieuzaken welke volgen uit vergunningseisen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van beheersmaatregelen uit Tra’s en RI&E’s.

Hoe pakt de ideale kandidaat dat aan?

Met een duidelijke visie op kwaliteit en de projectvoortgang weet jij leiding te geven aan uitvoerders, medewerkers uit het projectteam en uiteraard ook onderaannemers. Concreet betekent die dat je bijvoorbeeld startgesprekken voert met onderaannemers m.b.t. de voortgang en kwaliteit, Arbo en milieu. Ook houd je maandelijks toolboxen en werkplekinspecties. mede door juiste communicatie (helder en duidelijk) voorkom je onnodige kosten. Je staat open voor ideeën van anderen en je weet betrokkenheid te creëren

Je bent besluitvaardig. Als er problemen zijn signaleer je deze in een vroeg stadium. Als er een oplossing moet komen weet jij de belangen van de organisatie en betrokkenen (onderaannemers en opdrachtgevers) optimaal te behartigen. Wanneer onderaannemers naar jouw mening bijvoorbeeld onvoldoende of onjuist uitvoering geven aan hun verplichtingen, geef jij aanwijzingen.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over minimaal MTS Werktuigbouwkunde;
 • Je beschikt over aanvullende cursussen binnen je vakgebied;
 • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring als (hoofd)uitvoerder;
 • Je beschikt over ruime ervaring binnen grote en complexe utilitaire en industrieprojecten;
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en organisatievermogen;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent daarmee in staat om draagvlak te creëren.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Kansen om jezelf verder te ontwikkelen in datgene wat je leuk vindt om te doen.

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden?  Neem dan contact op met Ruud Verheggen, Groepsleider Operations op telefoonnummer 06-53624373.

 

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via