Uitvoerder GWW

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Sittard

Heb jij aantoonbare werkervaring in de civiele techniek en heb jij het projectmatig werken onder de knie? Dan willen wij jou graag als onze nieuwe collega Uitvoerder GWW. We hebben veel werk en al mooie projecten afgerond, zoals: de Noorderbrug, de A2 tunnel bij Maastricht en Buitenring Parkstad. Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf met unieke kansen verder te ontwikkelen.

JIJ: Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden

WIJ: Een goede Uitvoerder met veel ervaring die snapt wat er buiten moet gebeuren.

Dit ga je doen

Jouw uitdaging als Uitvoerder GWW?
Als Uitvoerder GWW ben je verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten in de regio. Jouw standplaats is Sittard. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en de projectleider. Je stuurt op de planning, het beschikbare budget, kansen en risico's en je bewaakt de kwaliteit en veiligheid van jouw projecten. Je verzorgt de bestekadministratie, je signaleert contractwijzigingen en je stelt meer- en minderwerkrapportages op. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het onderhouden van het klantcontact,
 • Het actief deelnemen bouwvergaderingen,
 • Het verzorgen van de coördinatie van o.a. nutsbedrijven en nevenaannemers.

Dit is je afdeling

Waar kom je te werken als Uitvoerder GWW?
Jij als Uitvoerder GWW komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een professionele bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol bedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een zelfstandige Uitvoerder GWW met de nodige jaren werkervaring op regionale projecten. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent alert, actiegericht, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. De collega Uitvoerder GWW die wij zoeken is een echte teamspeler!

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op mbo-niveau met minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (coachend) leidinggeven.
 • Je hebt een brede kennis van de RAW-systematiek en ervaring met moderne contractvormen, zoals UAV GC.

Dit mag je van ons verwachten

Wat bieden we je als Uitvoerder GWW?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • 15 ATV dagen
 • Pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • Auto van de zaak / reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via