Werkvoorbereider Beton

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Breda

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel. Een vaste baan met een goed salaris in een enthousiast team van gedreven collega’s en inhoudelijk mooie projecten, dat is wat wij jou kunnen bieden in deze uitdagende functie. Voor jou begint het allemaal nadat het project is aangenomen, want dan is het jouw beurt om als werkvoorbereider beton aan de slag te gaan! Iets voor jou?

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, het bewaken en het bijsturen van projecten. Als aanspreekpunt voor de Projectleider en de Uitvoerder zorg jij ervoor dat jouw collega’s alle middelen ter beschikking hebben om een project succesvol te kunnen uitvoeren en afronden. Jij zorgt ervoor dat al het materiaal geregeld wordt, stelt de planningen op en maakt projectdossiers en werk- en keuringsplannen aan en houdt deze bij. Met de projectleider en de uitvoerder bespreek je onder andere werkmethoden en de planning en je adviseert en ondersteunt bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen. Daarnaast houd je je bezig met projectbeheersing en risicomanagement. Je verricht jouw werkzaamheden deels vanuit jouw kantoor in Breda en deels op onze projectlocaties waarbij het werkgebied zich uitstrekt over Zuid-Nederland, dit houdt in Zeeland, Brabant en Limburg. Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij jij garant staat voor het beheersbaar, veilig en kwalitatief goed uitvoeren van onze projecten.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig, assertief en proactief is. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent alert en actiegericht. Ook ben je communicatief sterk en kan je goed onderhandelen. Uiteraard is het in deze functie ook zeer belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken. Verder:

• Heb je een afgeronde hbo-opleiding (HTS Civiele Techniek of gelijkwaardig) 
• Heb je tenminste 3 tot 5 jaar relevante werkervaring 
• Heb je kennis van de aanwezige contractvormen in de markt zoals RAW en UAV-GC

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime waarbij er regelmatig gereisd zal moeten worden, daarom krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Solliciteren Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider beton dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Meer weten? Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via