Uitvoerder Infratechnieken

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wil jij werken aan mooie en interessante projecten? En ben jij in staat om die projecten goed op te starten en te begeleiden? Beschik jij over goede communicatie skills, zodat jij de perfecte schakel bent tussen binnen en buiten en richting de opdrachtgever? En heb jij daarnaast ook administratief de zaken goed op orde? Dan ben jij de Uitvoerder die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Infratechnieken ben jij de schakel tussen het project dat door de eigen collega's ontworpen is, en wat buiten uitgevoerd moet worden. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de projecten, de uitvoering hiervan en voor het laten beheren van eigen materieel.

Binnen onze tak Infratechnieken hebben we de volgende specialisaties: Perstechniek, Vijzeltechniek, en Geluidwering. Jij zal met name verantwoordelijk zijn voor de specialisatie Perstechniek. Uiteraard spring je bij de andere specialisaties bij als dat nodig is.

Op proactieve wijze stuur jij het projectteam aan en hierbij werk je nauw samen met de Werkvoorbereider en de Projectleider. Je organiseert mensen en materiaal zo efficiënt mogelijk en je controleert en bewaakt verwerkte hoeveelheden. Jij weet als geen ander hoe je jouw team kunt motiveren om het project uit te voeren conform het contract en binnen de vastgestelde planning en werkbegroting. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit voorop! Daarnaast verzorg je de projectadministratie, je signaleert contractwijzigingen en stelt meer- en minderwerkrapportages op. Verder onderhoud je het klantcontact en neem je actief deel aan projectteam- en bouwvergaderingen, hierdoor ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het team en de wens van de opdrachtgever. Wij hebben een grote diversiteit in onze opdrachten en hebben onlangs een aantal mooie projecten gerealiseerd.

Dit is je afdeling

Jij als Uitvoerder komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Als eerste heb je een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek. Heb jij ruime werkervaring, dan volstaat ook een MBO opleiding Civiele Techniek. Daarnaast ben je bij voorkeur woonachting in de regio Utrecht. De collega die wij zoeken is een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid. Je bent leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent toegankelijk voor anderen, maar je weet ook wanneer je op jouw strepen moet staan. Je bent zelfstandig, maar in deze functie is het ook erg belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken

Verder:

  • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van UAV-GC en RAW
  • Ben je in bezit van rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Joyce de Winter, Corporate Recruiter, via 06-53356362. Ben je enthousiast geworden over de functie van Uitvoerder, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande 'solliciteerknop'.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via