HR adviseur regio Zuid

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Strukton Worksphere is een technologiebedrijf dat staat voor “clever technology for modern life”. Vanuit het DNA bouw en techniek biedt Strukton Worksphere installatietechnische- en bouwkundige beheer & onderhoudsdiensten en realiseert zij nieuwbouw- en verbouwingsprojecten in de gebouwde omgeving.

Er zijn ca. 1750 medewerkers werkzaam bij Strukton Worksphere. De organisatie heeft een landelijk kantorennetwerk dat is opgedeeld in een viertal regio’s (business units). Daarnaast is er een business unit grote projecten. Elke unit heeft een eigen HR team.

De landelijke HR organisatie bestaat uit ca. twintigtal HR professionals en is ingedeeld in HR business, HR services en enkele specialismen. Je participeert in de landelijke HR bijeenkomsten, bent leider van een HR werkgroep en draagt vanuit deze betrokkenheid actief bij aan de doorontwikkeling van het HR beleid.

Dit ga je doen

Als HR adviseur vorm je samen met de HR manager het HR gezicht van de regio Zuid Nederland (locaties Son, Breda, Maastricht). Vanuit de ”employee experience” gedachte bouw je mee aan een werkomgeving waarin betrokkenheid, professionaliteit, kwaliteit en positieve werkcultuur hand in hand gaan. Je hebt een oprechte interesse in mensen, weet soepel te schakelen tussen rollen en stijlen en weet anderen voor je te winnen en in beweging te krijgen.

Samen met je HR manager geef je vorm en uitvoering aan het HR-plan van de regio Zuid (ca. 450 mw’s) en werk je mee aan de ontwikkeling van het landelijke HR beleid. De rol van HR adviseur is tactisch-operationeel van aard. Als HR Adviseur heb je intensief contact met leidinggevenden en ook medewerkers op het brede terrein van HR. Op het ene moment adviseer je in een complex verzuimdossier, het andere moment analyseer je regionale verloopcijfers of werk je een advies uit in het kader van een landelijke HR project.

Je hebt een initiërende, coördinerende en adviserende rol bij onder meer recruitment, performance management, ontwikkelvraagstukken, vitaliteit en uitstroom. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, weet (CAO) regelingen goed toe te passen en werkt voor wat betreft de operationeel/ administratieve HR werkzaamheden nauw samen met de collega’s van HR services.

Dit verwachten wij van jou

Je bent gediplomeerd HBO-er in een relevante studierichting en beschikt over minimaal 5 jaar allround HR advieservaring. Deze ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een technische organisatie, waarin je ook in HR projecten hebt meegedraaid. Verder lijkt deze baan echt bij jou te passen als je:

 • Een goede inhoudelijke gesprekspartner bent voor leidinggevenden in de volle breedte van het HR vakgebied;
 • Geen moeite hebt om zelfstandig te werk te gaan en effectief weet te schakelen tussen doen en denken;
 • Een servicegerichte instelling hebt en deze combineert met een proactieve werkwijze, stijlflexibiliteit en overtuigingskracht;
 • Gericht bent op het behalen van resultaten, zelfstandig maar ook door samenwerking met collega’s;
 • Een eigentijdse visie hebt op aantrekkelijk werkgeverschap en relevante HR thema’s;
 • Zaken goed kunt structureren, een planmatig werkaanpak hebt en energiek en pragmatisch bent.

Dit mag je van ons verwachten

 • Afwisselende en zelfstandige mobiele functie in de Regio Zuid (Brabant, Zeeland, Limburg);
 • Open, informele en no-nonsense werksfeer, waarin aangepakt wordt;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s, zowel in de regio als in het HR team.;
 • Professionele (HR) omgeving met ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair;
 • Fulltime dienstverband.

 

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Like Bosboom (HR Manager), telefoonnummer (06) 11773371.

 Strukton Worksphere: Clever technology for modern life
 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via