Recruiter

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht
Word jij onze nieuwe collega Recruiter bij Strukton Rail (fulltime)?

Dit ga je doen

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel in Nederland als daarbuiten werken we aan toonaangevende spoor projecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Maar ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en zijn vakmanschap en eigenaarschap belangrijke thema’s in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dit alles bereiken wij door het aanbieden van tal van opleidingen aan onze collega’s en door een mensgericht personeelsbeleid, maar ook door het binnenhalen van nieuw talent. En dat is waar wij jou bij nodig hebben. Want voor de bemensing van onze projecten en onderhoudsgebieden kunnen wij wel wat extra menskracht gebruiken.
 
Dus wat ga jij doen?
Als onderdeel van ons team van 3 collega’s ga jij (landelijk) vacatures invullen met een technisch profiel. Dat zijn bijvoorbeeld elektrotechnische monteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en elektro engineers. Bij voorkeur mensen met een railinfra achtergrond, zowel met een MBO als een HBO/WO opleiding.  Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, van werving tot en met selectie en aanname. Dus dat betekent een breed scala aan werkzaamheden; van vacature intake en het schrijven en plaatsen van een goeie vacaturetekst, searchen naar kandidaten via diverse social media, het voeren van selectiegesprekken, het adviseren van de lijnorganisatie, het onderhouden van contacten met leveranciers tot en met het doen van voorstellen tot arbeidsovereenkomsten. Tenslotte neem je ook deel aan beurzen en bedrijvendagen. Het is dus veelzijdig en creatief, doortastend en efficiënt werken is key. Uiteraard kan jij je ook ontwikkelen in deze rol, als jouw basis maar op orde is.
 

Dit is je afdeling

De afdeling Recruitment valt binnen de P&O afdeling van Strukton Rail Nederland en houdt kantoor in Utrecht. De recruiters zijn gedreven, handson, ervaren en vakspecialisten.

Dit verwachten wij van jou

En wat is dan die basis waarover we het hebben?
Het begint bij een positieve, actieve en gedreven instelling. Met een vleugje efficiënt werken, resultaatgerichtheid en creativiteit. Jij wilt natuurlijk die ene goeie kandidaat binnenhalen, die nooit gedacht had dat hij/zij een overstap zou willen maken. Je kunt je dan ook beroepen op minimaal 2 en maximaal 10 jaar ervaring in een rol van recruiter, resourcer, talent acquisition specialist, intercedent of accountmanager bij een technisch detacheringsbureau. Ervaring met searchen is een must-have. Ook beschik je over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau (wij toetsen dit met een assessment).
 
Jouw gedrevenheid om nieuwe collega’s binnen te halen combineer je met een gezonde dosis organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht want jouw interne klant heeft hoge verwachtingen, maar ook een hele drukke agenda. Maar dat is voor jou juist de uitdaging, toch? Naast bovenstaande functiegerichte zaken, sta jij als mens met beide benen stevig op de grond, daag je je collega’s uit om het nóg beter te doen en los je eventuele problemen bij voorkeur op met wat humor en luchtigheid.

Enkele highlights nog: Wij werken landelijk maar je bent vaak in Utrecht, op ons hoofdkantoor. Dit betreft een fulltime functie in loondienst bij Strukton Rail. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Dit mag je van ons verwachten

En wat stellen wij daar dan tegenover?
Daar zijn wij heel eerlijk over. Want soms is het wel eens een beetje chaotisch bij ons en is niet altijd alles zomaar in kannen en kruiken, maar daar doe jij vast niet moeilijk over. Samen gaan we bouwen. Dat maakt het uitdagend en zo krijg jij de kans om je eigen stempel te drukken op zaken. En we bieden meer dan prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Zo bieden wij elke 4 weken een salaris, kun je bij ons genieten van 13 extra ATV dagen, naast je 25 rechtmatige vakantiedagen, krijg je een laptop en telefoon en als je (aantoonbaar) veel en ver rijdt ook nog een leaseauto. Bovendien hebben wij volop ontwikkelmogelijkheden.  

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Tenslotte is veiligheid en vitaliteit een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marinda Agterberg-Visser, Manager Recruitment, via telefoonnummer: +31 (0)627022562 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via