Functioneel Applicatiebeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Voel jij je als een vis in het water als het gaat om applicaties? Weet jij als geen ander hoe je het gebruik van deze applicaties begrijpelijk kunt maken bij eindgebruikers en key-users? En vind je het leuk om in teamverband te werken? Dan is de rol van Functioneel Applicatiebeheerder bij Strukton Civiel er een voor jou!

Dit ga je doen

Als Functioneel Applicatiebeheerder geef je trainingen aan eindgebruikers en key-users van diverse primaire applicaties. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt wat betreft inhoudelijke vragen. Ook houd je je bezig met het testen van nieuwe functionele onderdelen. Je gaat regelmatig in overleg met jouw applicatie collega’s en informatiemanagers. Daarnaast werk je mee aan de uitrol van nieuwe IT-projecten.

De rol van Functioneel Applicatiebeheerder is belangrijk binnen Strukton Civiel, omdat het werk valt of staat met een goede beheersing van bijvoorbeeld een ERP of Planningssysteem. Ook staat er een grote digitaliseringsslag op de agenda wat betekent dat de komende jaren veel mooie projecten moeten worden gerealiseerd binnen de ICT. Daarnaast hebben we vanuit ICT de ambitie om toe te werken naar een hoger volwassenheidsniveau van het applicatielandschap.

Dit is je afdeling

In deze rol ben je samen met een team van applicatie experts onderdeel van de afdeling ICT. In totaal bestaat de afdeling uit 22 ervaren medewerkers met verschillende expertises. Het team is hecht en benut elkaars kennis en ervaring om tot optimale resultaten te komen. De sfeer is informeel en ICT collega’s zoeken elkaar regelmatig op, ook als ze niet op één locatie zitten.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent toegankelijk, communicatief sterk en makkelijk in de omgang met mensen.
  • Je schakelt snel, kunt goed in teamverband werken en bent pragmatisch.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ongeveer 5 tot 10 jaar werkervaring met Microsoft producten.
  • Je hebt kennis van recente Navision producten.
  • Je bent bekend met ITIL en ASL procedures.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke functie in een fijne werkomgeving met korte lijnen. Je salaris wordt per vier weken uitbetaald, in totaal ontvang je 13 periodes salaris. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort o.a. een auto, een smartphone, een laptop en deelname aan de pensioenregeling. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering. Binnen Strukton Civiel hechten we waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, daarom heb je de mogelijkheid om diverse opleidingen en/of cursussen te volgen.

Het betreft een fulltime functie in de vorm van een jaarcontract met de intentie tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je vaste werkplek is op het hoofdkantoor in Utrecht. 

Meer weten?

Heeft de functie van Functioneel Applicatiebeheerder jouw interesse gewekt, maar wil je meer informatie? Neem dan contact op met Evert Wilkes, Manager ICT via 06 - 51 62 48 35. Evert is dagelijks tot 17:00 uur bereikbaar voor vragen over deze functie. 

Om een beeld te vormen over de projecten van Strukton Civiel raden wij je aan te kijken op de website van Strukton Civiel. https://www.struktonciviel.nl/

“Al tijdens mijn sollicitatiegesprek en eerste werkdag bij Strukton Civiel, viel mij direct op dat dit een no-nonsens organisatie is met korte lijnen. De meeste zaken worden snel geregeld zonder al te veel bureaucratie, iedereen binnen IT en informatiemanagement is rechtstreeks benaderbaar en dat geeft een goed gevoel. Je bent flexibel om je eigen werk in te delen, zolang afspraken maar worden nagekomen. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. De komende jaren ligt er een mooie uitdaging om alle deelbedrijven samen te voegen tot één werkmaatschappij, dit is iets waar ik graag mijn bijdrage aan lever”
Martin Offringa

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via