Stagiair Human Resources

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Ben jij een HBO-student HR en voel jij je thuis in een technische omgeving? Dan is deze stage bij Strukton Civiel een mooie kans voor jou! Bij ons kun je in het echt laten zien hoe je projecten draait als basis voor HR-vraagstukken van morgen. Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die minimaal een half jaar beschikbaar is om HR-projecten uit te voeren.

Dit ga je doen

Als stagiair HR ga je samen met ons aan de slag. Samen met ons, maar met de nodige vrijheid. Je bent als stagiair onderdeel van de afdeling HR. Je wordt betrokken bij diverse projecten, zoals de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Je ondersteunt, coördineert en adviseert.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze stageopdracht zijn we op zoek naar een zelfstandig en daadkrachtig type. Je steekt je handen uit de mouwen en vindt het leuk om met verschillende mensen samen te werken. Je bent analytisch en een goede organisator. Iemand die goed nadenkt, maar ook plezier heeft in het doen. Bij voorkeur ben je een derde of vierdejaarsstudent HBO Human Resources.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Civiel werken we samen iedere dag aan een bereikbaar en economisch krachtig Nederland. Een Nederland waarin we met oog voor onze omgeving en voor elkaar beter kunnen wonen, werken, samenleven en recreëren. We ontwerpen, realiseren en onderhouden de vitale infrastructuur van ons land. Altijd in verbinding met mensen, hun omgeving en de natuur.

Je gaat actief samenwerken met de afdeling HR binnen Strukton Civiel en je krijgt een dynamische stageplaats in een werkomgeving met korte lijnen en een prettige werksfeer, waarbij je mag rekenen op begeleiding van professionals. Je krijgt een vierwekelijkse vergoeding van EUR 508,-- bruto op basis van een fulltime inzet.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met sollicitatiebrief graag tegemoet via de sollicitatiebutton op deze deze pagina. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Chantal Eberson, Manager HRM, via (06) 11 366 385.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via