Accountmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een gedreven Accountmanager die op strategisch en tactisch niveau klanten in de marktgroep ‘ Ontwikkeling en bouw‘ gaat bewerken.

Dit ga je doen

Een Accountmanager bij Strukton Worksphere is een ondernemer. Zowel New Business als relatiemanagement is je op het lijf geschreven. Je bewerkt grote landelijke opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau. Je adviseert over onze gehele dienstverlenging, waarbij concepten als TCO, PPS, ESCo centraal staan. Op basis van je eigen accountplan regisseer je alle klantprocessen, zowel in salestrajecten, als ook tijdens realisatie- en exploitatiefase.  Je bent een gesprekspartner op directieniveau, maar je weet ook intern het klantenteam te motiveren. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het commerciële beleid van het regiobedrijf.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent commercieel gedreven en communicatief sterk (woord en schrift);
  • Je kunt je goed inleven in je klant en zijn behoeftes en werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De mogelijkheid om in met professioneel team strategische sales te bedrijven bij top 500 bedrijven in Nederland;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Like Bosboom, HR Manager Zuid telefoonnummer 06-11773371.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via