Junior Category Manager Inkoop

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Ben jij op zoek naar een toffe functie waarin je in een paar jaar tijd het vak van Category manager leert van ervaren collega’s en waar je samen met je team vorm geeft aan het verder professionaliseren van de afdeling?

Dit ga je doen

Als Junior Category manager Inkoop kom je te werken op de afdeling Inkoop waar 4 Category managers werken en 1 business proces analist en een manager, die je gewoon Marc mag noemen. De inkoop van Strukton Worksphere is key om de doelen van het bedrijf te bereiken. Klanten zien onze leveranciers steeds meer alsof ze van Strukton zijn, dus een goede relatie met leveranciers wordt steeds belangrijker. De meerwaarde van de afdeling is op steeds meer plekken zichtbaar en dat zorgt voor steeds meer werk en daarom ben jij een welkome toevoeging aan het team!

Als junior kun jij het vak van Category manager helemaal in de vingers krijgen. Je gaat je onder andere bezig houden met leveranciersmanagement en contractmanagement. Je draagt je steentje bij met een marktanalyse m.b.v. deskresearch en beursbezoeken bij de start van een nieuw categorietraject, zodat de category managers hun strategie op jouw input kunnen baseren. Hiermee leer je veel over de verschillende productgroepen die Worksphere als bouw- en installatiebedrijf benut. Tevens help je met implementatietrajecten om de samenwerking met nieuwe leveranciers een vliegende start binnen de organisatie te geven. Kortom, veel te leren over inkoop en alles wat daarbij komt kijken!

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde;
 • Je hebt bij voorkeur een minor inkoopmanagement of een NEVI Professional -NEVI 1 gevolgd;
 • Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig;
 • Omdat je affiniteit hebt met verschillende productgroepen ben je breed inzetbaar;
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig en durft te vragen waarom we dingen doen zoals we ze doen;
 • Bereidheid binnen Nederland te reizen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met begeleiding van ervaren collega’s;
 • Werken in een dynamische omgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, zoals deelname aan ons 2,5 jaar durend traineeprogramma FIT en/of het volgen van NEVI Professional – NEVI 1 of NEVI Expert – NEVI 2;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;

Over Strukton Worksphere


Strukton Worksphere is binnen Strukton-groep de tak die op unieke wijze Techniek en Bouw met elkaar combineert. Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marc Willems, Manager Inkoop, via telefoonnummer 06-52347532.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via