(Hoofd) Monteur Seinwezen Zeeland

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4MBO 1&2
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Zeeland
Ben jij de ervaren (Hoofd) Monteur Seinwezen die graag werkt aan Beveiligingstechnieken op het spoor? Ben je oplossingsgericht, graag de spanning de baas en een actieve speler zijn in jouw team? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Als  (Hoofd) Monteur Seinwezen ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen beveiligingssystemen / railinfrastructuur in het gebied Zeeland. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en beveiligingssystemen (seinwezen) door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme, is je tweede natuur. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig en altijd op tijd kan rijden. Op het moment dat er zich een storing voordoet los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.

 • Als (Hoofd) Monteur Seinwezen ben je verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Je benut jouw kennis en kunde van elektrotechniek en mechanica zodanig dat storingen en afwijkingen voorkomen kunnen worden.
 • Jouw motto: voorkomen is beter dan genezen
 • De (Hoofd) Monteur Seinwezen zal zich bezig houden met revisie, reparatie, installatie en nieuwbouwwerkzaamheden
 • Je bent breed inzetbaar en werkt over de techniekvelden heen.
 • Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren

Dit is je afdeling

Als (Hoofd) Monteur Seinwezen maak je deel uit van de het Seinwezen / Beveiligingstechniek onderhoudsteam regio Zeeland binnen Strukton Rail. Dit is een nieuw werkgebied en dat biedt veel kansen. PGO Zeeland wordt uitgevoerd op basis van een geheel nieuwe filosofie. We gaan het onderhoud op een nieuwe manier organiseren, we halen de 'logheid' uit de oude structuren en samenwerking en richten de structuur zo in dat alles gericht is op het beste resultaat. De (Hoofd) Monteur gaat nog centraler staan en krijgt meer verantwoordelijkheid om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en rail-infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

De (Hoofd) Monteur die wij zoeken vindt het leuk om met specialisten te werken en heeft een passie voor elektrotechniek, beveiligingssystemen en het Spoor! Verder beschik je over:

 • Afgeronde MBO-opleiding richting elektrotechniek of energietechniek.
 • Ervaring als Monteur Seinwezen is een pre
 • In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als Monteur bijvoorbeeld elektrotechniek (NEN 3140/ 3840), beveiligingsinstallaties, hoog-, midden, of laagspanning, 
 • Als Hoofdmonteur ben je in bezit van alle certificaten die je kennis en kunde in het seinwezen kunnen aantonen 
 • Actieve houding en meedenken met de organisatie.
 • Woonachtig in de regio Zuidwest Nederland. (Zeeland, Z-Holland, N-Brabant)
 • In het bezit van een rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt één week de dagdienst opgevolgd door één week de nachtdienst. Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vier weken.

Meer weten en solliciteren?

Wil je verder met ons praten, dan zien we graag je cv en motivatiebrief tegemoet. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rodney Becker, Recruiter, via rodney.becker@strukton.com of via 06-21159816
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via