Hoofd milieukundig veldmedewerker bodem m/v

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Scharwoude

Ben jij een ervaren veldmedewerker en wil jij een stap hogerop maken dan is dit jou kans. Bij Unihorn zijn wij binnen het team Milieu op zoek naar een hoofd veldmedewerker. Jij bent verantwoordelijk voor het opleiden en uitbreiden van ons veldwerkteam binnen de twee vestigingen in Scharwoude en Capelle a/d IJssel.

Dit ga je doen

Binnen het team Milieu bestaan de werkzaamheden van de milieukundig hoofd veldmedewerker uit het verrichten van uitgebreide milieukundige bodemonderzoeken en het opleiden en aansturen van de overige veldwerkers. Je voert de werkzaamheden uit conform de bijbehorende protocollen en zorgt dat het veldwerkteam deze werkzaamheden als zodanig uitvoert. Je werkt nauwkeurig en draagt de zorg voor de interne en externe audits en de afhandeling hiervan. Je rapporteert en werkt nauw samen met je teamleider. Je denkt mee in het offertetraject, begeleid in de veldwerkplanning en in de werkvoorbereiding.

Dit is je afdeling

Unihorn is een ingenieursbureau gericht op infrastructurele werken voornamelijk binnen de infrastructurele projecten. Binnen het team milieu worden diverse milieukundige onderzoeken gedaan; bodem, waterbodem, asbest- en asfaltonderzoeken conform CROW publicatie 210, bouwstofonderzoeken volgens het Besluit bodemkwaliteit en milieukundige begeleiding bij saneringen. Maar ook kwaliteitsmetingen tijdens uitvoering van GWW-werken zoals verdichtingenmetingen.

Dit verwachten wij van jou

Wat betreft opleiding en ervaring stellen wij de volgende eisen:

 • MBO milieukunde of vergelijkbaar;
 • SIKB BRL 2001, 2002, 2003, 2018, 1001 gecertificeerd;
 • basisveiligheid VCA;
 • kennis / ervaring met het Microsoft Office-pakket is een pre;
 • kennis / ervaring met GIS/geovisia is een pre;
 • rijbewijs B;
 • rijbewijs E voor aanhanger;
 • goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse taal.

Competenties

Van de veldwerker verwachten wij, dat hij/zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en nauwkeurig conform de BRL protocollen de werkzaamheden uitvoert. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit mag je van ons verwachten

Het team milieu is een club mensen verdeeld over twee vestigingen. Het werk is zeer dynamisch en divers. Van de veldmedewerkers binnen de afdeling wordt verwacht dat zij zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren.

Deze functie is ingeschaald in schaal 5 met een maximum salaris, afhankelijk van ervaring, van € 3.507,00 per periode (4 weken). Tevens zal een veldwerk bus ter beschikking worden gesteld.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Hoofd Milieukundig veldwerker bodem bij Unihorn? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacatures@ooms.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dhr ing F. Broertjes, teamleider afdeling Milieu, telnr: 0229-547850.

Dit zijn wij

Wij zijn Unihorn, een landelijk opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken, met een accent op de wegenbouw. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht, ook maakbaar en uitvoerbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen disciplines.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via