Milieukundig projectleider

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Scharwoude

Ben jij een ervaren adviseur en er aan toe om de stap te maken naar projectleider? Dan is dit jouw kans!

Dit ga je doen

Binnen het team milieu bestaan de werkzaamheden van de milieukundig projectleider uit het coördineren van milieukundige onderzoeken. Je maakt de begroting, houdt contact met opdrachtgevers, beoordeelt de uitvraag, stelt een projectplanning op en stuurt het projectteam aan. Je bent verantwoordelijk dat het project conform de eisen en naar tevredenheid van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het projectteam en houdt de (financiële) voortgang van het project bij.

Het speerpunt van jouw werkzaamheden zal liggen in de projectleiding van grotere verhardingsonderzoeken conform de CROW210 en nadere bodemonderzoeken. Kennis van deze onderzoeken is zeer gewenst.

Dit is je afdeling

Unihorn is een ingenieursbureau gericht op infrastructurele werken voornamelijk binnen de wegenbouw. Binnen het team milieu worden diverse milieukundige onderzoeken gedaan; bodem, waterbodem, asbest- en asfaltonderzoeken conform CROW publicatie 210, bouwstofonderzoeken volgens het Besluit bodemkwaliteit en milieukundige begeleiding bij saneringen.

Dit verwachten wij van jou

Wat betreft opleiding en ervaring stellen wij de volgende eisen:

 • HBO milieukunde of vergelijkbaar;
 • kennis van / ervaring op het gebied van het Besluit bodemkwaliteit en de Wet bodembescherming;
 • kennis van de CROW publicatie 210 is een pre;
 • kennis van de CROW publicatie 132 is een pre;
 • kennis van de CROW publicatie 96b is een pre;
 • kennis van / ervaring met het Microsoft Office-pakket;
 • goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse taal;
 • commercieel en communicatief vaardig;
 • bij voorkeur een opleiding op gebied van projectmanagement

Competenties

Van de projectleider verwachten wij, dat hij/zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, een goed analytisch vermogen heeft, gedisciplineerd werkt én communicatief sterk en flexibel is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit mag je van ons verwachten

Het team milieu is een club mensen verdeeld over twee vestigingen. Het werk is zeer dynamisch en divers en vraagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zowel het salaris als de secundaire arbeidsvoorwaarden zullen in overeenstemming met uw compe­ten­ties en ervaring zijn.

Meer weten en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Milieukundig projectleider bij Unihorn? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacatures@ooms.nl Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer ing. F. Broertjes, teamleider Milieu of de heer Jeroen Bleeker, bedrijfsleider Unihorn, tel.: 0229 547850.

Dit zijn wij

Wij zijn Unihorn, een landelijk opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken, met een accent op de wegenbouw. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht, ook maakbaar en uitvoerbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen disciplines.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via