Milieukundig adviseur

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle ad IJssel

Ben jij adviseur op het gebied van milieukundige onderzoeken? Kun je zelfstandig bodemonderzoeken uitvoeren en vind je het een uitdaging om in een projectteam grotere verhardingsonderzoeken en grotere bodemonderzoeken mee te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Binnen het team milieu bestaan de werkzaamheden van de milieukundig adviseur uit het voorbereiden, coördineren en rapporteren van milieukundige onderzoeken. Je bereidt het veldwerk voor en begeleidt het tijdens de uitvoering. Daarnaast maak je het analyseplan en zet je de analyses in bij het laboratorium en rapporteer je de resultaten. De aanvraag en coördinatie van de benodigde vergunningen en wegafzettingen verzorg jij ook. Onze werkzaamheden zijn voor een groot deel op of nabij wegen.  

Het team milieu is verdeeld over twee vestigingen in Scharwoude en Capelle a/d IJssel. Het werk is zeer dynamisch en divers. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig bodemonderzoeken kan uitvoeren en meewerkt in een projectteam met betrekking tot grotere verhardingsonderzoeken en grotere bodemonderzoeken.

Dit is je afdeling

Unihorn is een ingenieursbureau gericht op infrastructurele werken voornamelijk binnen de wegenbouw. Binnen het team milieu worden diverse milieukundige onderzoeken gedaan: zoals bodem, waterbodem, asbest- en asfaltonderzoeken (conform CROW publicatie 210), bouwstofonderzoeken (volgens het Besluit bodemkwaliteit) en milieukundige begeleiding bij saneringen.

Dit verwachten wij van jou

Wat betreft opleiding en ervaring stellen wij de volgende eisen:

 • HBO Milieukunde of vergelijkbaar;
 • kennis van / ervaring op het gebied van het Besluit bodemkwaliteit en de Wet bodembescherming;
 • kennis van de CROW publicatie 210 is een pre;
 • kennis van de CROW publicatie 132 is een pre;
 • kennis van de CROW publicatie 96b is een pre;
 • kennis van / ervaring met het Microsoft Office-pakket;
 • goede kennis van Excel is een pre;
 • kennis van / ervaring met GIS;
 • goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse taal.

Competenties

Van de adviseur verwachten wij, dat hij/zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, een goed analytisch vermogen heeft en gedisciplineerd en nauwkeurig werkt. Je rapporteert aan de projectleider.

Dit mag je van ons verwachten

Het team milieu is een kleine club professionals verdeeld over twee vestigingen. Het werk is zeer dynamisch en divers. Unihorn biedt je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Milieukundig adviseur bij Unihorn? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacatures@ooms.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dhr ing F. Broertjes, teamleider afdeling Milieu, telnr: 0229-547850.

Dit zijn wij

Wij zijn Unihorn, een landelijk opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken, met een accent op de wegenbouw. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht, ook maakbaar en uitvoerbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen disciplines.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via