Senior Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Middelharnis

Voor locatie Middelharnis zijn wij op zoek naar een ervaren Calculator.

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van de uitgevoerde calculaties. Het aansturen, coördineren en het bijdragen aan de totstandkoming van EMVI-plannen hoort tot je takenpakket.  Je houdt je onder andere bezig met het beoordelen en analyseren van besteksdocumenten, opdrachtomschrijvingen en offertes, het maken van kostenramingen en het opstellen van werkbegrotingen en hoeveelhedenoverzicht.

Dit is je afdeling

In regio Zuid worden GWW werken in het gebied ten zuiden van de lijn Den Haag / Wassenaar gecalculeerd en voorbereid. Ooms Construction is hoofdzakelijk actief in haar kernactiviteiten; wegenbouw, waterbouw, waterbouwkundige restauratiewerken en leidingbouw. Standplaats is de vestiging Middelharnis.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, minimaal 4 jaar relevante ervaring. Je hebt kennis van UAV/UAV-GC/ARW/RAW/STABU en calculatieprogramma's. Je bent nauwkeurig en accuraat.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende, afwisselende functie in een innovatieve en boeiende onderneming binnen een team van enthousiaste en ervaren collega's. Wij bieden een passend en marktconform salaris, een lease auto en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Senior Calculator bij Ooms construction? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacature@ooms.nl. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met mevrouw F. van de Tonnekreek, vestigingleider, telnr: 06-53890858.

Dit zijn wij

Ooms Construction behoort tot de groep middelgrote aannemingsbedrijven. Met vestigingen in Noord- en Zuid-Holland is het bedrijf in West-Nederland bij een breed publiek bekend als aannemer die in diverse sectoren van de civiele techniek actief is. Waterbouwkundige restauratiewerken, maar ook kustonderhoud, asfaltwerken en uitbreidingsplannen worden door ons bedrijf gerealiseerd. Juist die veelzijdigheid maakt het werken bij ons bedrijf afwisselend en boeiend.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via