Uitvoerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Middelharnis

Voor onze vestiging in Middelharnis zijn wij op zoek naar een uitvoerder GWW.

Dit ga je doen

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk dat een werk wordt uitgevoerd conform contract, wet- en regelgeving en richtlijnen. Je geeft leiding aan de uitvoeringsorganisatie.

Dit is je afdeling

In regio Zuid worden GWW werken in het gebied ten zuiden van de lijn Den Haag / Wassenaar gecalculeerd en voorbereid. Ooms Construction is hoofdzakelijk actief in haar kernactiviteiten; wegenbouw, waterbouw, waterbouwkundige restauratiewerken en leidingbouw. Standplaats is de vestiging Middelharnis.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in het bezit van VCA Vol, BHV en Veilig werken langs het spoor / langs de weg. Je hebt kennis van UAV GC / RAW-UAV. Je beschikt over goede administratieve en communicatieve vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en gewend om onder druk te werken.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende, afwisselende functie in een innovatieve en boeiende onderneming binnen een team van enthousiaste en ervaren collega's. Wij bieden een passend en marktconform salaris, een lease auto en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie uitvoerder bij Ooms construction? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacature@ooms.nl. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met mevrouw F. van de Tonnekreek, vestigingsleider, telnr: 06-53890858.

Dit zijn wij

Ooms Construction bv behoort tot de groep middelgrote aannemingsbedrijven. Met vestigingen in Noord- en Zuid-Holland is het bedrijf in West-Nederland bij een breed publiek bekend als aannemer die in diverse sectoren van de civiele techniek actief is. Waterbouwkundige restauratiewerken, maar ook kustonderhoud, asfaltwerken en uitbreidingsplannen worden door ons bedrijf gerealiseerd. Juist die veelzijdigheid maakt het werken bij ons bedrijf afwisselend en boeiend.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via