Werkvoorbereider CCTV / Telecom

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Strukton Systems - Meppel
Zit plannen en organiseren in je bloed en houd je van afwisseling? Als Werkvoorbereider CCTV /Telecom zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat de monteurs buiten hun werk perfect kunnen doen.

Dit ga je doen

Het zelfstandig plannen en voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden en uiteenlopende (kleine) aanpassing-/vernieuwingsprojecten aan telecom gerelateerde installaties zoals .
Deze werkzaamheden kenmerken zich door, na een gedegen werkvoorbereiding, het uitvoeren van veel verschillende activiteiten binnen een kort tijdsbestek, conform de contractafspraken, bijvoorbeeld een PGO contract. Je ondersteunt en werkt samen met één of meerdere onderhoud- of projectteams.
Door jouw planmatige vermogen krijg jij je werk altijd binnen de afgesproken tijd af. Jouw coördinerende vermogen komt goed van pas omdat je je bezig houdt met een grote variëteit aan werkzaamheden. Zo stel je werkmethoden en planningen op, maak je kostprijs- en werkbegrotingen en verzorg je maatregelen ten behoeve van de veilige uitvoering van werk. Verder beschik je over uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden aangezien je mensen, middelen, diensten en vergunningen aanvraagt en je werken coördineert tussen neven-, onderaannemers en leveranciers.
 

Dit is je afdeling

Bij Strukton Systems draait het om elektrotechniek. Dit is zeer breed en divers. Een paar mooie voorbeelden? Wat dacht je van het werken aan technische installaties op treinstations zoals liften, roltrappen, automatische deuren, bruggen en sluizen? En bij Strukton Systems draait het ook om energie. Energie in de vorm van de bovenleiding die ervoor zorgt dat de trein kan rijden. Maar ook voedingen in de vorm van de kastjes die langs het spoor staan. Vaak werken we onder hoogspanning, in voltage dan. We werken aan hoogspanning- of onderstations. En wat dacht je van het monitoren van wissels. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo voorkomen we storingen aan de systemen rondom het spoor. Deze techniek optimaliseren we continu. Hoe gaaf dat een technologische innovatie uit Nederland de internationale markt verovert? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en houden van techniek. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoor en energie? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Je dient te beschikken over administratieve vaardigheden en schriftelijke communicatieve vaardigheden, want je beheert ook rapportages, stelt opleverdossiers op en maakt veiligheidsdraaiboeken. Verder beschik je gegarandeerd over:
  • Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 4
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in CCTV en/of omroep gerelateerde installaties
  • Samenwerkingsvermogen
  • Projectmatig werkvermogen

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Je gaat veel opleidingen volgen en wordt  daarbij intensief begeleid. Als Werkvoorbereider CCTV /Telecom is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 18 ADV dagen.
 

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615539721. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via