EMVI Specialist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WOHBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht
Wil jij schrijven over de vooraanstaande en complexe projecten van Strukton Rail ? Ben jij een EMVI specialist? Kom dan als EMVI Specialist werken bij Strukton Rail.

Dit ga je doen

Als jij als EMVI specialist ons team komt versterken, dan draag je zorg voor het coördineren, afstemmen, schrijven- en redigeren van teksten, concepten en presentaties om zo te voldoen aan de klantvraag en om zoveel mogelijk EMVI punten te scoren.
Dit doe je door de markt te kennen en op zoek te gaan naar de meest actuele kennis die past bij een bepaald EMVI-onderdeel.   Het afnemen van o.a. interviews, het organiseren van brainstormsessies met het tenderteam en onderzoek doen naar de klant helpen je hierbij. Je draagt vervolgens zorg voor de redactionele uitwerking van het kwalitatieve deel van de inschrijving en de tenderdoelstellingen.
Je werkt veel samen met de Tendermanagers maar er is ook de ruimte om kleine tenders zelfstandig te coördineren en op een innovatieve, efficiënte en kosteneffectieve wijze te voldoen aan de klantvraag.

Dit verwachten wij van jou

- Je hebt affiniteit met creatief schrijven, redigeren en verslagleggen van EMVI-stukken   (prekwalificaties, Europese aanbestedingen).
- Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding aangevuld met cursussen op het gebied van bedrijfskunde en/of sales, of een afgeronde hbo-opleiding commerciële economie, communicatie, facilitair management met aantoonbare technische affiniteit en knowhow.
- Je hebt gevoel voor humor, passie voor je vak en je bent een gedreven persoonlijkheid die geen genoegen neemt met minder.
- Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner op elk niveau en je maakt effectief gebruik van de mogelijkheden die Strukton Rail tot haar beschikking heeft.
- Je staat stevig in je schoenen en gaat eventuele discussies niet uit de weg.
- Je bent resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk en analytisch sterk; je bent in staat om overzicht te bewaken zonder de details uit het oog te verliezen.
- Je bent een enthousiaste collega met een commerciële drive en een hands-on mentaliteit. Je beschikt over uitmuntende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit mag je van ons verwachten

- Een no-nonsense cultuur
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
- Werken in een dynamisch team met enthousiaste collega's
- Ruimte voor eigen initiatief en je ondernemende inspiraties
- Een professionele omgeving waar kennis en ervaringen worden gedeeld
- Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten en solliciteren?

Wil je verder met ons praten over de vacature van EMVI Specialist? Of heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met  Marc Kessels via marc.kessels@strukton.com
Benieuwd naar je toekomstige collega's? Bekijk dan onze websites of LinkedIn, Facebook en Twitter.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via