Rayonmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt/Horst

Voor rayon zuid (vestigingen Helvoirt en Horst) is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Rayonmanager.

 

Dit ga je doen

Als rayonmanager ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële-, financiële-, operationele- en omzetdoelstellingen van het rayon. Daarnaast bouw je het rayon verder uit. In deze functie ligt de nadruk op het coachen van de medewerkers en commerciële activiteiten. Als rayonmanager maak je deel uit van het managementteam.

Hoofdtaken:

- Coachend leidinggeven aan de medewerkers in rayon zuid;

- Het verrichten van acquisitie teneinde het netwerk en de klantenkring verder uit te breiden met als doel projectverwerving op het gebied van onze disciplines;

- Projectrealisatie met aandacht voor contractmanagement, risicomanagement, veiligheid, kwaliteit en afstemming met de opdrachtgever;

-Tijdig, volledig en transparant rapporteren over de geformuleerde (financiële) doelstellingen en maatregelen;

- Zorg dragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve bezetting;

- Houden van functioneringsgesprekken, motiveren en ontwikkelen van personeel;

- Bijdrage leveren aan -en meedenken in- de realisatie van onze bedrijfsdoelstellingen.

 

Dit verwachten wij van jou

- Aantoonbare ervaring in het aansturen en realiseren van civiele projecten

- Leidinggevende (coachende) capaciteiten

- Commerciële vaardigheden

- Goede communicatieve vaardigheden

- Klantgerichte en dienstverlenende instelling

- Kennis van de markt

- HBO werk- en denkniveau

- Daadkracht

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Rayonmanager Zuid Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via