Consultant Energie & Duurzaamheid

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een ervaren Consultant Energie & Duurzaamheid die haar opdrachtgevers gaat adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en monitoring.

Dit ga je doen

Als Consultant Energie & Duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor de energiezorg en –monitoring bij onze klanten. Je realiseert adviesopdrachten en haalbaarheidsonderzoeken in het kader van energie besparing en duurzaamheid. Je adviseert opdrachtgevers op het gebied van energiemanagement, validatie maatregelen en monitoring met inachtneming van de geldende wetten en normen. Daarnaast lever je een bijdrage aan product- en conceptontwikkeling gericht op Energie & Duurzaamheid binnen de afdeling. Je stuurt zowel financieel als op energiebesparing en werkt daarin integraal en landelijk samen met de collega’s binnen de andere entiteiten. Je maakt en ontwikkeld energierapportages en  ondersteunt in de onderbouwing van energiebesparingsvoorstellen door middel van business cases. Daarnaast ondersteun je bij het inkopen van energie.

Dit verwachten wij van jou

  • Een relevante afgeronde Universitaire of HBO-studie (technisch, bedrijfskundig, milieukunde);
  • Vijf tot tien jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, waarin je zelfstandig adviesopdrachten, haalbaarheid- en besparingsstudies hebt uitgevoerd;
  • Uitstekende sociaal-communicatieve vaardigheden, gecombineerd up-to-date vakkennis en een heldere visie op Energiemanagement;Kennis van en ervaring met tools en systemen op het gebied van Energiemanagement.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer;
  • Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen;
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

 

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Rob Daams, Manager Technical Support & Consultancy, telefoonnummer
06-10104552. of Kim Rolf von den Baumen (HR) tel.nr. 06- 10977854  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via