Werktuigbouwkundige

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Voor de onderhoudsdivisie van Ooms Materieel bv zijn wij op zoek naar een werktuigbouwkundige.

Dit ga je doen

Als werktuigbouwkundige houd jij je bezig met:

  • Het plannen, voorbereiden en regelen van al het onderhoud en reparaties, inclusief het jaarlijks groot onderhoud aan de productie installaties van Ooms Producten in Schagen en Hoorn. Deze installaties bestaan uit een asfaltmenginstallatie, een bitumen productie installatie, een bitumenemulsie productie installatie, een breker in Schagen en een zandoverslaginstallatie in Hoorn.
  • Het beheren van het onderhoud aan de technische installaties van de gebouwen en terreinen van Strukton Civiel West op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland.
  • Het beheren van contracten, onderhoudsrapportages en documentatie.
  • Veiligheidsinspecties en bijhouden van de onderhoudstoestand van de productie installaties.

Dit is je afdeling

Ooms Materieel is verantwoordelijk voor beheer  en onderhoud van al het materieel en productie installaties binnen Strukton Civiel West. Je standplaats is Scharwoude. Je werkt hier in een team van 12 vaste collega's. Daarnaast heb je dagelijks overleg met de collega’s van de productie installaties en leveranciers van onderdelen en diensten.

Dit verwachten wij van jou

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde en ervaring in soortgelijke werkzaamheden. Bij voorkeur ben je in het bezit van VCA-VOL en BHV. Ervaring met het opstellen van veiligheids- & gezondheidsplannen en het werken met werkvergunningen is een pré. Daarnaast heb je een flexibele en praktijkgerichte instelling, werk je accuraat en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Dit mag je van ons verwachten

Een zelfstandige functie waarbij je een klein team van specialisten aanstuurt. Naast een marktconform salaris krijg je een leaseauto en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie werktuigbouwkundige bij Ooms? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacature@ooms.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met  ing. S.C.M. Jong, Bedrijfsleider , telnr: 0229-57700.

Dit zijn wij

Wij zijn Ooms Materieel: in feite de technische dienst van het bedrijf. Wij houden ons bezig met de exploitatie van het materieel op het gebied van asfaltverwerking, grondverzet, transport en al het andere benodigde materieel voor de Grond-, weg- en waterbouw. Tevens verzorgen wij het onderhoud van de productie installaties van Ooms Producten. Dit doen wij met een team van specialisten op het gebied van materieelonderhoud en -exploitatie, een elektrotechnische dienst en een constructie afdeling.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via